Ниви край морето носят печалба за инвеститорите

вторник, 20 юли 2021, 10:30 ч.

Земеделска земя край морето е новият хит за инвестиции през последните години, твърдят брокери на имоти. Причината е, че предназначението й може да бъде сменено относително лесно, което веднага променя цената и бъдещата доходност. Въпреки засиленото строителство, все още могат да бъдат открити свободни ниви край плажове, близо до инфраструктура или пък в съседство с големи хотелски комплекси.

Подобна селекция от черноморски имоти предлага лидерът в управлението на земеделски терени „Агрион“.

Терените са в близост до атрактивни курорти край Варна и Бургас и са подходящи за инвестиция всички, които искат да вложат парите си в нещо различно от акции и банкови вложения.

Селекцията от имоти има огромен инвестиционен потенциал. Те се намират на Черноморието, край комуникативни места, като магистрали, големи градове и морски курорти и инвеститорите виждат огромен потенциал за развитието им.

„Като една от водещите компании на пазара, от „Агрион“ сме подбрали най-подходящите предложения за бизнес и инвестиции. Така даваме възможност на купувачите да стартират нов бизнес или да инвестират средства, които може да се  възвърнат в пъти“, коментират от дружеството.

Един от най-атрактивните терени е с площ около 3 дка, близо до голям хотелски комплекс, край главен път Варна-Бургас,. Парцелът е на 3км от пясъчен плаж, до увеселителен парк и е подходящ за изграждане на вилно селище, затворен комплекс или СПА хотел.

Близо до Поморие пък се предлага земеделски терен с площ от 7 дка. На това място може да се построи хотел, ТИР паркинг или бензиностанция, което ще възвърне вложеното в пъти.

„Агрион“ предлага и други земеделски терени в общините Созопол, Варна, Бургас и Поморие.

Голям плюс на имотите, предлагани от „Агрион“, е че се предлагат директно от собственик, което означава спестяване на комисионни, както и дълги преговори през посредници, коментират специалисти.

Терените са подходящи за хотели, складови бази, предприятия, ваканционни селища. Парцелите са възможност и за онези, които търсят дългосрочна инвестиция.

През последните години цената на земеделската земя расте средно с по 5 % на година. Отделно от това всяка година тя носи доход под формата на рента или аренда. Това означава, че добре подбран терен може да носи и до 10 на сто годишна доходност. Ексклузивните терени, които предлага „Агрион“, могат да се използват и за други цели, освен земеделски, съответно биха носили и много по-висока доходност-

Имотите, които предлага компанията, могат да бъдат договорени изцяло по дигитален път, през сайта на компанията www.agrion.bg

Терените, които предлага „Агрион“ могат да бъдат разгледани на https://www.agrion.bg/exclusiveproperties/ и на https://www.agrion.bg/buy/

http://www.bnews.bg/

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: