Как ДБ на Христо Иванов прави предизборна агитация за милиони под масата!

петък, 02 юли 2021, 10:00 ч.

Как ДБ на Христо Иванов прави предизборна агитация за милиони под масата!

Снимка: Да, България

Журналистът с над 10 години стаж в българските медии Михаил Кръстев направо сензационно разкритие за това как ДБ на Христо Иванов прави предизборна агитация за милиони под масата. Ето какво написа той във Фейсбук:

Абе, Vladislav Panev каза пред Maria Tsantsarova, че кампанията на Демократична България щяла да струва 200-300 000 лв. и се финансира от дарения. 

Влади, спри да лъжеш бе, само за последната седмица на изборите наливате 150 бона само в бТВ.  Не бъди ББР за тия неща, моля ти се. 

Преди това дори НПО-то на Антоанета Цонева ви изчислява 100 бона в медиите, без да се хващат доста от медиите, в които сте си платили, като 24 часа, например. 

В тази сметка не включваме стотиците билбордове и банери, огромните средства за социалките (на последните избори само там бяха 200 бона  ), както и финансирането на оперативната дейност по самата кампания. 

Няма лошо, политика се прави с пари, който няма да се оправя. Но Vladislav, спрете с това сиромахомилство и лъжи на дребно, това е една от най-неприятните черти на политиците, да се правят на сиромаси. Имате си пари, покажете си мускули, нали сте десни уж.

http://www.bnews.bg/

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: