Вземете си го и не го връщайте!

Е, туй европейците не мога да ги разбера

Немското списание “Шпигел” възмутено пише, че американските санкции за България са срам за ЕС, защото ЕС толкова време си мълчи за престъпленията и корупцията у нас, а Манфред Вебер, шеф на най-голямата европейска партия ЕНП пък вика, че Европа е можела без ГЕРБ и искала да работи с гербоидните!

Ами уточнете какво искате! То е ясно, че хем ви боли, хем ви сърби. От една страна, вие имате полза от една слаба и безпомощна България, която послушно да изпълнява безумните ви заповеди, а Борисов удобно да е куче-касичка на европейските лидери и тук да се перат едни пари. От друга страна, искате и целите да сте в бяло и много да ви хвалят и обичат. Е, не става!

А пък ЛГБТ+ европейски шеф Вебер, да си гушне Онуй и да ни се разкарат от главата. След като толкова им трябва Борисов и ГЕРБ, направо да си ги вземат у тях и повече да не ни ги връщат. Ние някак си не ги харесваме колкото тях. А и файда – йок. Ние едва оцеляваме, така че нямаме нужда от Онуй да ни пере мръсните пари.

Лицемерието на евроатлантическите лидери е безкрайно като вселената. И ако приложим принципът на Окам към ситуацията, изводът е: “Може да е кучи син /Борисов и ГЕРБ/, но са наши кучи синове!”. Защото са ни удобни, продават ви евтино, перат ни мръсните пари и са послушни.”

Демокрацията принципно е власт на народа. И никога не я е имало никъде. Най-малко в краварските щати и в ЕС. В момента в ЕС и САЩ и най-вече в България е КЛЕПТОКРАЦИЯ – Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία – „управление на крадците“) . И само дебилите виждат свобода, демокрация и свобода на словото, както и други ценности извън парите и властта!

Дори само това, че благодарение на тяхната подкрепа, въпреки сигналите и фактите за престъпленията им, и това, че Онуй и шайката му 13 години разоряват и унищожават една от най-старите европейски държави, показва европейските им “ценности”.

Елена Гунчева

източник www.dunavmost.com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: