Бойко Ноев: Борисов е взимал пари от Васил Божков

Сега ще излязат и зависимостите на главния прокурор към Делян Пеевски

“Няма друг действащ лидер на партия освен Бойко Методиев Борисов. Това е моят прочит. Най-вероятно Божков е давал пари и на други хора, но за подкуп Божков призна, че е давал на Борисов. Той се кръсти и отрича, но аз бих го посъветвал да не злоупотребява с вярата”.

Това заяви бившият военен министър Бойко Ноев в ефира на Нова телевизия.

По думите му сега ще излязат и зависимостите на главния прокурор към Делян Пеевски. “Бих го посъветвал да си подаде оставката. Ще има последствия в политическия живот у нас. Това, че ДПС застана срещу САЩ, означава, че ще има последствия за тях“, категоричен бе той.

DP е една фирма, която е собственик на телевизия Европа и има пряка връзка с офшорки на Делян Пеевски, очаквам там прокуратурата да се намеси много скоро и да излязат интересни неща, коментира още той.

Демонстративно бе отказано от американските представители да се срещнат с Иван Гешев, това е ясен знак какво той трябва да направи. САЩ застават и предприемат активни действия срещу стратегическата корупция у нас, а това в комбинация със стратегическата корупция от руска страна – нанася големи щети на националната ни сигурност и вреди на партньорите ни, категоричен бе Ноев.

източник www.dunavmost.com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: