Правоверните сайтове и дежурните ибрикчии вече са в амок

Правоверните сайтове и дежурните ибрикчии вече са в амок

 Имаме служебно правителство, което ПИК определя като “прокомунистическо”. Бойко Борисов жалостиво допълва, че партията му се изправя срещу парите на олигархията. А проф. Антоанета скърца със зъби, че Румен Радев бил реваншист, не бил обективен и извършил титанично престъпление – заел страна в обществените процеси. Ох, струваше си 12 години мъки, за да доживеем до този ден – денят в който черната кула на Мордор рухва и писъците се раздават навсякъде.

Служебното правителство не разполага с безкрайно време, но съставът му е впечатляващ. Той е отрицание на тъмните буболечки на ГЕРБ, отрицание на цялата корупционна паяжина, която беше на път напълно да умъртви България. Вероятно на това дължим лигавите стонове, които се разнасят из пространството. Много е яко да гледам как ГЕРБ се правят на жертви. Точно на този нелеп наратив дължим и дърдоренето за преврат.

Хохохо, това очевидно ще е първият преврат осъществен през избори. Хората предрешиха тази ситуация. И демаскираха цялата медийна прислуга на Борисов и всички държанки на властта. И, да, пред България има още много изпитания, много неразрешени въпроси, но в ден като днешния ще си позволя да ви занимавам с поезия. Има един древногръцки поет – Алкей. Едно от най-известните му стихотворения гласи:

Днес трябва всички

да се напием — дори насила, защото

тиранинът Мюрсил е мъртъв.

Наздраве!

Александър Симов

източник www.dunavmost.com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: