Специалните бонуси за спортни събития стават все по-атрактивни

четвъртък, 29 април 2021, 11:00 ч.

Колкото и да не искаме да го казваме, футболният сезон влиза в окончателната фаза, в която ще разберем кои отбори ще приключат успешно годината и ще оправдаят инвестициите и вниманието на феновете си. В това отношение не сме единствените, букмейкърите не само са готови да се включат в големите дербита, но и нямат нищо против да ни предложат колкото се може повече промоционални оферти. Един добър пример са бет365 оферти и промоции за някои от най-специалните предстоящи събития. Излишно е да казваме, че футболът не е единственият спорт, който ще получи внимание.

Всеки реномиран оператор знае, че в края на сезона ще има много моменти на адреналин и редица фенове ще се впуснат в правенето на прогнози, търсенето на по-точни анализи, коментари от експертите и още много други. Това, което обаче със сигурност ще спечели вниманието им е по-специален коефициент, допълнителен бонус или друго условие, гарантиращо по-висока печалба. В какво обаче се изразяват всички те? Краткият отговор е: по-високи коефициенти и възможност за по-малък риск в зависимост от естеството на самия спорт.

При футбола ще открием, че операторът например ще признае нашият залог за успешен, ако избраният отбор официално поведе с два гола, тогава не се налага да чакаме края на срещата и да се чудим дали няма да има неприятни изненади. Представете си онзи финал на Шампионска лига, когато Милан и Ливърпул започнаха една доста свирепа битка и в първото полувреме росонерите вече имаха един впечатляващ аванс. Точно така, дори и краят да беше по-различен, ако тогава присъстваше такава функция, много фенове щяха да благославят Милан, макар и да бяха изгубили.

Все по-често ще открием, че клиентите могат да номинират и конкретен играч, чиято отговорност е да порази мрежата, обикновено при тези залози се изисква именно нашият фаворит да е първият отбелязал, но има и една подробност, подсигурените залози ще изплатят 1/3 от коефициента, ако все пак в до края на редовното време има точен изстрел. Следователно ако сме заявили, че Кристиано Роналдо ще вкара първи гол, но бъде изпреварен, неговото попадение отново ще донесе определен успех, а това e само добра новина, все пак до определена степен сме познали.

Освен по-специфични залози, брандовете започват рязко да повишават коефициентите, ако решим да отбележим и точен резултат – този залог е малко по-рисков, но също толкова вълнуващ. Практиката присъства например и за дисциплини като тениса. Там автоматично при маркирането на 2 и повече селекции като краен победител, победител в първия сет, като няма значение дали говорим за сингъл или двойки, може да се отрази върху нашия коефициент. В тениса често попадаме и на един не толкова приятен сценарий – един от тенисистите да се откаже в следствие на контузия. Някои оператори просто връщат залога, но след като говорим за реноме и полезни практики, ако нашият играч е в готовност да се състезава, то залогът ни се връща, но след като сме избрали печеливш играч, получаваме и кредити, с които да направим други залози в платформата, в обратния случай, ако нашият атлет се откаже, направеният залог се връща.

Все пак тук нито един клиент няма контрол върху крайния резултат, следователно няма и защо да се ощетява. Много важна подробност е винаги да избираме секцията с промоции и да се интересува какви промоции ще има и за какви спортни дисциплини. Макар и да говорим за край на някои сезони, не трябва да забравяме, че предстоят Евро 2021, Олимпийските игри в Токио и още много други събития, чийто край е все още далече. Спортът никога няма почивен ден, особено ако сме запалени по спортните прогнози.

http://www.bnews.bg/

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: