Направи си сам: амулети за финансов успех

bogatstvo_pari_resized-500x338[1]

УСПЕХ С ПАРИТЕ

В древната система на фън-шуй водата се асоциира с парите. Разбира се, не всяко изображение на вода привлича финансовия супех. Тук важат специални правила.

Изображението на водопад е мощен финансов символ. Особено добре е, ако водата струи безпрепятствено, тоест по пътя й няма прагове. Те ще се превърнат в капани за вашите финансови потоци. Ако намерите „тапет”, на който се вижда течаща река, смело го инсталирайте на екрана на телефона си.

Ако гледате блато, знайте, че парите ви ще „застояват” някъде и ще трябва дълго да чакате получаването на печалба. Дъното на „паричната” заставка на екрана не трябва да е тинесто, обрасло с водорасли. Златист пясък и камъчета са най-добрият вариант.

Друг мощен паричен магнит е фонтанът. Важно е водата, бликаща от него, да се издига към слънцето и да искри под лъчите му.

Отлично решение е да поставите като скрийнсейвър изображение на хотей – дебело смешно човече. То привлича лесните пари: печалба, наследство, подаръци.

pari-privlicane-3_resized

Трипръстата жаба с монетка в устата ще укрепи финансовото ви положение.

И разбира се, за привличането на богатството помага драконът. Според легендите тези митични същества „отговарят” за съкровищата.

КАРИЕРЕН РАСТЕЖ

Искате да живеете не само охолно, но и мечтаете за издигане в службата? В такъв случай търсете „тапет” със стълба, водеща нагоре. Винтидж картинките със стари, полуразрушени стълби, макар и да са стилни, уви, привличат единствено провала.

Внушителна сила има пейзажът с топола, която, както и стълбата, води към небето и при това е права и равна. Стръмното изкачване, както и прекалено криволичещият път, ще привлекат прегради по пътя към успеха. За ускоряване на кариерния растеж помага и платноход с издути от вятъра платна.

ВЪЛШЕБНОТО САНДЪЧЕ

Мобилен телефон със съответния „тапет” ще привлича финансовия успех. А за да съхраните спестяванията си, на растяща Луна направете домашен паричен талисман.

Купете малка кутийка, пригответе парче плат и няколко перца (може и от възглавница). Извадете дребни стотинки, разбъркайте ги с перата и ги изсипете в кутийката. Увийте “паричното сандъче”с плата и го скрийте от чужди очи.

Публикувано със съгласието на popantofi.com 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: