5 зодии остават без работа през август

planeti-zodii-1_resized

Астролозите казват, че някои зодиакални знаци ще са подложени на истински изпитания през август, а последствията може да са ужасни. 5 знака са изложени на риск да изгубят работата си.

Ако работата ви е по-скоро хоби или пък сами сте си шефове, едва ли има за какво да се притеснявате, но ако това е основният ви доход и от това зависи прехраната ви, то е важно да обърнете внимание на написаното в следващите редове.

Важно е да внимавате, защото ако сте представител на някоя от тези 5 зодии, до работното ви място не е никак топло.

Овен

Представителите на този знак напоследък са много разсеяни и страдат от социален глад.

Колегите непрекъснато ще ви разсейват, а вие ще пренебрегвате все по-често задълженията си. Астролозите препоръчват да започнете да разпределяте времето си правилно. Ако това стане, то уволненията ще ви заобиколят.

Близнаци

Тези хора постоянно се стремят да заобиколят отговорностите си и да ги прехвърлят на друг. Ако обаче не се отдадете на работата си през август, то рискувате да загубите много.

Шефовете ви ще забележат, че сте спрели да се влагате в работата и това ще бъде наказано. Близнаците искат да прекарат август на морето, но сега е много важно да подходите максимално отговорно към работните си задължения.

За да не загубите любимата си работа, звездите препоръчват да завършвате всичко докрай. Това е единственото ви спасение.

Рак

Някои представители на този знак ще влязат трудно в работен ритъм след ваканцията си. Време е обаче да се захванете за работа и да запретнете ръкави. Може да обичате да се излежавате в леглото до късно, но сега определено не е време за това.

Звездите препоръчват да сте много отговорни през август, ако наистина искате да запазите работата си или пък дори да се придвижите нагоре по кариерната стълбица.

Правилния подход и спазването на правилата в професионален план ще ви позволи да достигнете до големи висоти, ако обаче пренебрегвате задълженията си, то нищо чудно да останете без любимата си работа.

Скорпион

Трябва да опитате да избягвате интригите и скандалите на работното място. Не обсъждайте в никакъв случай колегите и ръководството, защото казаното може да повлияе на кариерата ви. Ако искате да запазите работата си, то по-добре си дръжте устата затворена.

Клюките зад гърба на колегите ви може да ви докарат големи ядове. Има вероятност много представители на знака да не се чувстват добре на работното си място именно заради колегите и това да е повод сами да решат да напуснат.

Астролозите съветват стриктно да спазвате задълженията си и да не се разсейвате.

Стрелец

Представителите на този знак е добре да бъдат подготвени за факта, че през август ще бъдат наблюдавани изкъсо от колеги и шефове. Важно е да покажете, че сте отговорни и компетентни служители. Съдбата ви е изцяло във ваши ръце.

За някои стрелци ще бъде трудно. Важно е да сте максимално съсредоточени в работата си. Ако не сторите това, то последиците ще бъдат необратими.

Публикувано със съгласието на jenata.blitz.bg

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: