Лъвът сбъдва желания: ето какво да очаква всяка зодия

dvama_plaz_more1_resized

Лъвът озарява света със слънчевото си присъствие в разгара на лятото.

Управляван от величественото слънце, този огнен знак символизира желанията на душата ви и радостта, а вашият хороскоп за сезона на Лъва тази година се фокусира върху щастието и детското в душата ви.

Творческа, огнена и силно изразителна, същността на Лъва прави всичко по-ярко – от нещата, които ви карат да се смеете, до любимите ви цветове.

Да бъдете верни на вашата цветна индивидуалност е това, което е сезонът на Лъва иска от вас, за да се настроите на положителните вибрации на лятото!

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Лъва тази година, вижте:

ОВЕН

Следвайте страстта си и изразете себе си

Намерете време за себе си и нещата, които най-много обичате. Слънцето запалва огнения ви знак чрез изразителния ви пети дом на страст, признание, романтика и творчество. Вашите любовни чакри са напълно активирани.

ТЕЛЕЦ

Вдъхнете блясък в личното си пространство

Направете място за радостта във вашето лично пространство. Слънцето грее през четвъртия ви дом на семейство, дом и емоционални преживявания. Време е да вдъхнете живот на уникалните си визии за света, така че защо не започнете от собственото си жилище?

БЛИЗНАЦИ

Бъдете безпощадни и говорете от сърце

Гласът ви привлича вниманието и вие го знаете. Когато слънцето запалва вашия бъбрив трети дом на комуникация, мислене, заобикаляща среда и находчивост, вашето искрящо остроумие и бърз ум ще се покажат на светло. Започнете подкаст или блог.

РАК

Горди сте с постиженията си

Слънцето активира вашия дом за удоволствие, финанси, ценности и сте готови да се отдадете на всичко, което сърцето ви пожелае. Сезонът на Лъва също подчертава вашите уникални таланти и в момента сте по-уверени в себе си от всякога.

ЛЪВ

Празнувате и чувствате любовта

Честит рожден ден, Лъвове! Наздраве за поредната благословена слънчева революция, пълна с любов, радост и успехи. Слънцето грее изключително ярко във вашия знак, съживявайки ума, тялото и духа. Отдайте се на своята уникалност и отпразнувайте безкрайния си блясък.

ДЕВА

Откривате своите тайни таланти

Не е нужно да се криете зад завесата. Слънцето запалва потайния ви 12-ти дом на всички скрити неща, което означава, че имате поредица от таланти, които все още не сте споделили със света. Презаредете енергията си и направете завръщане за рождения си ден.

ВЕЗНИ

Свързвате се с близките си и със света

Всеки има фен клуб, дори и вие, Везни! Когато Слънцето подчертава социално осъзнатия ви 11-ти дом на екипи, приятели и чувство за принадлежност към света, вие се чувствате достатъчно смели, за да използвате вашите прелести и творчески талант, за да влияете на света.

СКОРПИОН

Превърнали сте хобито си в професия

Готови ли сте да бъдете свой собствен шеф? С горещото Слънце, пламтящо през амбициозния ви десети дом на кариерата, авторитетните личности и съдбата, вашият професионален живот ще свети от гордост. Празнувайте победите си и следвайте сърцето си. Още много предстои.

СТРЕЛЕЦ

Уверени сте в бъдещето

Какво следва в маршрута ви? Слънцето подчертава вашия разширяващ се девети дом на образование, пътуване, мъдрост, възможности и философия, който също се превръща във ваш дом на лидерство. Очакват ви и много любов, късмет и нови преживявания.

КОЗИРОГ

Приемате своята сексуалност

Ако не обичате себе си, тогава как ще обикнете някой друг? Когато слънцето активира вашия съблазнителен осми дом на секс, власт, трансформация и съвместни начинания, ще видите интимните си отношения в нова светлина. Не се страхувайте да се отдадете и насладите на собственото си удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Откривате себе си в някой друг

Хората в живота ви са отражение на вашия колоритен дух. Слънцето грее през управлявания от вас седми дом на компромиси, партньорски отношения и преговори, и вие сте готови да изразите безстрашно своята истина.

РИБИ

Забавлявате се с идеята да бъдете по-продуктивни

Няма значение как го правите, докато не го завършите. Слънцето запалва вашия подреден шести дом на здраве, грижа, ежедневни ритуали и служебни дела и вие сте творчески настроени относно ежедневната си рутина. Вашият личен успех е отражение на упоритата ви работа.

Публикувано със съгласието на Blitz.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: