3 неразгадани мистерии! Ванга със стряскащо предсказание за едната

vanga-sanovnik-1ru_resized

Вярвате ли в извънземни? Или в други сили, които не могат да бъдат видени и докоснати? Това са топ 3 на неразгаданите мистерии, пише teenproblem.com:

Рудолф Фенц

През 1950г. в Ню Йорк станал инцидент, при който мъж е сгазен от кола в центъра на града. Той бил облечен с доста стародомни дрехи, носел долари в стари банкноти, визитна картичка с името му, писмо, изпратено до него през 1886г. и купон за бира от заведение, което не е било известно на никой.

Естествено след смъртта му, властите започват да търсят роднини и близки, с които да се свържат, но за най-голяма изненада се оказва, че този човек е безследно изчезнал през 1876г. Остава въпросът – как се появява 74г. по-късно без да е променен и остарял?

Горещата река в Амазония

Малко момче разказва, че дядо му често говорел за горещата река в Амазония, която сякаш ври и кипи. 12 години по-късно той става геолог и тръгва из джунглите на Южна Америка в търсене на тази мистериозна река.

След дълго търсене той открива реката и щом премерва температурата на водата се оказва, тя наистина е много гореща – от 80 до 100 градуса. Любопитното е, че реката се намира на 700 км от най-близкия вулкан. Според учените това не може да бъде възможно, защото по досегашни данни горещи извори има само в близост до вулкани.

Село Царичина

caricina-izvwnzemni_resizedНа 6 декември 1990 г. в село Царичина, което се намира близо до София, пристигат много военни, техника и машини за копаене по заповед на генералния щаб на българската армия.

По-късно става ясно, че много български екстрасенси били водени на това място или разпитвани.

Думите на Баба Ванга са:

“Ке стигнете един капсул. Какво е съдържанието – консервирано. Не знаете дали капсулът е под налягане. Що ке чините с оня маймун, бре? Ни маж, ни жена… Отвори ли се херметичнио капак, онова същество може да се съживи от въздуха. Що ке чините, питам, кога оно се пробуди и проговори?”

Теориите са много – някои казват, че там е имало същество от друга планета, други, че там е бил заровен първия човек, трети, че това е нещо свръхестествено. Намерени са странни рисунки и надписи, а местните жители казват, че са виждали силни светлини в небето по време на разкопките.

Военните оставят тунел, дълъг над 160 метра надолу в земята, а две години по-късно се връщат там и го заравят. Какво се е случило и какво точно са открили, остава загадка.

Препубликувано със съгласието на Petel.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: