Едва ли ще повярвате какво има в това жилище, от едва 20 кв. м.

zilische_20kvm_resized

Повече от нас знаят добре какво е да живееш и работиш в тясно пространство, претрупано от вещи. За някои хора това не е проблем, защото успяват да организират живота си по-практично, пазейки единствено най-нужното, информира “Дарик”.

Такава е историята на Стеф, която живее в град Окланд, в красивата Нова Зеландия. Нейният малък дом е по-малко от 20 квадратни метра, но е пригоден да посрещне всичките ѝ нужди.

И не само. Когато надникнете отвътре, никога няма да повярвате как може да изглежда една такава “консерва”. Едва ли има човек, който не би завидял за лука и уюта на красавицата, побран на толкова малка площ. Именно тя доказва, че не е нужно да имате огромно пространство, за да превърнете дома си в райско кътче.

Младото момиче е привърженик на т.нар. минимализъм – живееш с малко, но необходими за оцеляването вещи. По-просто, но не без крайни лишения от битови удоволствия.

Започнала да търси решения – къде точно да живее – в апартамент или в къща. В крайна сметка решила, че иска повече свобода.

Когато искала да построи своя къща от контейнери, тя разбрала, че нейна близка вече прави малък дом в Нова Зеландия, отговарящ на изискванията на ѝ.

Къщата, както се вижда от снимките, е с уникален дизайн.

Въпреки ограниченото място, къщата предлага много отворени и широки пространства, макар и да изглежда твърде тясно.

Целият живот на Стеф е събран тук. Мобилната къщурка освен това се намира на чудесно място – паркирана е до плаж с красива гледка.

Препубликувано със съгласието на jenata.blitz.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: