Проф.Живко Желев: Пророчеството от Фатима е свързано и с бързата промяна на климата (ВИДЕО)

jivkojelev_fatima_resizedПортал12

Освен, че Третото пророчество от Фатима е свързано с учението на Мировия Учител Беинса Дуно, то е свързано и с бързите климатични промени, които настъпват сега и съпътстват Прехода към Новата културна цивилизация.

Климатичните промени, основно причинени от използването на черните горива и изсичането на горите в световен мащаб, са пряко свързани с намаляването на кислорода в атмосферата, което е свързано от своя страна с отслабването на гео-магнитната решетка на планетата. Именно тук са рисковете за Земята с отслабената магнитна защита срещу навлизането на космически елементи и по-точно космическия прах Ц60.

От друга страна, изчерпването на подземните горива, които играят ролята на “смазка” на отделните тектонични слоеве, увеличава рискът от силни и продължителни земетресения, което в съчетания с отслабено магнитно поле на Земята може да доведе до 40 дневния Миров трус, за който Учителя казва, че може да предизвика загиване на милиарди, милиони или хиляди – в зависимост от степента на подготовка.

Препубликувано със съгласието на Портал12

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: