4 необичайни начина да предложиш на мъж да се ожени за теб

predlozhenie_brak_roza_piano_resizedСигурна ли сте, че той е мъжът „и в скръб, и в радост“?

Тогава защо изморително чакате, неясни намеци и опити да хванеш букет на сватби? Бъдете смели и честни – направете предложение.

Основното нещо – да изберете оригиналния начин, защото мъжете също заслужават романтика!

Добавете малко приключения

Пръстен в чаша за шампанско е твърде скучно. Тогава трябва да изберете начин, който събужда вълнение в човека и превръща предложението в истинско съкровище! Помислете за завладяващо търсене със загадки, тестове и препятствия. Задачите могат да бъдат свързани с историята на връзката ви и да напомнят на избран от вас най-щастлив момент. На финала основната награда – пръстен или пощенска картичка с ценни думи.

Покажете грижи

Дом, семейство, куче – до твоя мъж, тази идеална картина започва да изглежда желана и реалистична? Купете кученце. На шията, можете да окачите бележка с важен въпрос: “Нека да отгледаме кучето заедно?” Кой може да устои на такава хубава оферта? В допълнение, грижата за вашия малък четириног приятел ще ви обедини, ще ви направи още по-близки и ще бъде първата стъпка към съвместно бъдеще.

Уловете момента

Искате ли да уловите важен момент? Или се страхувате, че присъствието на фотограф може да накара човек да е подозрителен и да развали изненада? Погледнете на въпроса творчески и го поканете на снимка вместо на ресторант или покрив, толкова типични за предложенията. Докато камерата се готви да снима, задайте един вълнуващ въпрос и нека искрените емоции на любовника ви бъдат запазени в запомняща се снимка.

Покорете го с песен

Нека серенадите под балкона останат за мъжете, но проста и искрена песен за чувствата ще ви позволи да покажете таланта си и да достигнете до сърцето на избрания от вас. Няколко основни акорда на китарата, честни и приятни думи – нежно музикално послание със сигурност ще го докосне и покори. Изпълнете песента след романтична вечеря: Не е толкова важно как пеете и как е настроена китарата, най-важното е как е настроен човекът. Ако той е щастлив и впечатлен, нека самото предложение да бъде последният акорд!

Превод: zarata.info

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: