Мариана Везнева: Потопът ще залее първо Англия, а България… (ВИДЕО)

mariana_vejneva_resized

Мариана Везнева по темата за разчитането на посланията в житните кръгове. Мариана Везнева е архитект, феномен и учен-изследовател, известен автор на езотерична литература. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН, пише portal12.bg.

Ясновидката е специалист по универсалния език на символите “Сензар”. Нейни постижения са изследване и разчитане на Диска на Фестос, Тракийския конник, Мадарския конник, Соларното светилище в Странджа Сакар, разкодирането на българската глаголица и др.

ziten_krwg1_resized

Сериозността на мистерията на житните кръгове се разкрива чрез разчитането на групи от пиктограми, и чрез съчетанието на медитация, концентрация и асоциация, отбелязва Везнева.

ziten_krwg2_resized

Тя посочва, че посланията на житните кръгове целят да предупредят, че човечеството се намира в прехода между 5-а и 6-а раса, и голяма част от хората, които вървят към самоунищожение и не търпят развитие, ще бъдат отстранени от Земята.

ziten_krwg3_resized

ziten_krwg4_resized

Във видеото ще се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, ще разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и ще видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството. Включително пречистващи природни катаклизми и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България по време на Крайните времена:

Препубликувано с изричното съгласие на Blitz.bg 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme