Трансформатор на възраст 20 000 години откриха в Косово

kosovo_tr1_resized

На територията на Косово в района на планинския хребет Шар-Планина (Печора гора) фотографът и изследовател Исмет Смайли откри мистериозен артефакт, който не се вписва в официалната история на човешката цивилизация.

Това е камък с необичайна форма, в който е вградена електромагнитна намотка. И намотката от медни проводници не просто е вкарана в изрязания жлеб, но съставлява едно цяло с камъка, сякаш камъкът е разтопен, и след това му е придадена необходимата форма, за да се създаде тип трансформатор.

Исмет даде проба от камъка за анализ и беше установено, че този камък е на възраст не по-малко от 20 000 години. В допълнение към камъка, има и намотка с медни проводници. Артефактът съдържа изолатор, чийто състав се различава от заобикалящия материал и има изпъкнали ленти в кръг, наподобяващи дърворезба, като той също се слепва в камъка. Самата намотка преминава през другата страна на артефакта и има 4 симетрично разположени отвора, които най-вероятно представляват дупки за проводници и събират енергия, получена от трансформатора.

kosovo_tr2_resized

kosovo_tr3_resized

kosovo_tr4_resized

kosovo_tr5_resized

kosovo_tr6_resized

kosovo_tr7_resized

Този мистериозен артефакт от дълбочината на вековете може да хвърли светлина върху произхода на човешката цивилизация, разбира се, ако бъде официално проучен от учени, които ще потвърдят факта, че става въпрос за електрически трансформатор, произведен преди 20 000 години. Просто не вярвайте наистина, че учените ще искат да кажат истината за мистериозната находка и още повече да разкажат за нея на целия свят. Случвало се е преди, защо да не се случи и сега.

kosovo_tr8_resized

Исмет Смайли казва, че бил принуден да даде този артефакт на учените и има голяма вероятност никога повече да не го видим, нито ще прочетем резултатите от тези изследвания.

Връх Шар-Планина е един от най-големите планински вериги, разположен на Балканския полуостров. Дължаната му е повече от 200 километра и този хребет в известен смисъл обединява Македония, Косово и Албания, тъй като преминава всички тези територии наведнъж.

shar_planina_titovvrwh_resized

Името на планината е преведено от албански като “пъстра планина”. Най-високите точки на планината Шар-Планина са върхове – Титов-Върх и “Турчин”, чията височина надвишава 2700 метра. В основата на билото са разположени варовици и доломити, както и карстови пейзажи и пещери.

Публикацията подготви: Петър СИМЕОНОВ

Тази статия е препубликувана с изричното съгласие на peshakoffstudio.com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: