Кои зодии никога, ама никога няма да останат без пари

horoskop-cisla-uli_resized

Трудно е да си представим, че някой би оспорил факта, че парите са един от най-важните фактори за независимост. Много хора, в стремежа си за финансова стабилност и увеличаване на материалното си благополучие, са способни на какво ли не и поемат какви ли не рискове.

Все пак има и такива, които съвсем лесно успяват да заделят и да спечелят пари без особено много усилия. Те обикновено са чудесни предприемачи.

Астролозите смятат, че има 5 зодиакални знака, чиито представители няма опция да останат без пари, защото знаят как да ги печелят.

ТЕЛЕЦ

Успешният

Телците просто сякаш усещат къде точно са парите и как да ги спечелят. Факт е, че хората от този знак се опиват по всякакъв начин да си осигурят материално благополучие. Те с удоволствие приемат подаръци, особено, ако са под формата на пари.

Телците не обичат да губят времето си. Ако трудът им не се заплаща достатъчно високо, те започват да търсят други опции и алтернативи.

Представителите на този знак знаят отлично възможностите си и ценят труда си.

СКОРПИОН

Волеви

Хората от този знак са дарени с невероятна интуиция и остър ум. Те с лекота предвиждат възможните рискове и добре оценяват възможностите си.

Ако смятат, че нещо ще се получи, те биха дали всичко от себе си, за да видят положителните резултати. Тези хора обичат да разпалват страстите, но никога не биха рискували последната си риза, без да знаят със сигурност имат ли шансове за победа.

ОВЕН

Предприемчив

Те просто обичат парите. Знаят, че колкото повече имат, толкова по-големи възможности се отварят пред тях.

Те дават всичко от себе си, за да са перфектни на работното място. Целеустремени са и са готови да преминат през какво ли не, за да стигнат крайната си спирка.

Тези хора не обичат да са в нужда, винаги ще намерят начин да преживеят комфортно икономическите кризи.

ДЕВА

Работоспособна 

За тях животът без работа е просто немислим. За тях материалното е много важно. Правят всичко възможно, за да подобрят професионалните си качества, с идеята, че това ще им помогне да печелят повече. Те са много амбициозни.

Стрелят се да печелят и признанието на колегите и партньорите си, но държат и трудът им да е заплатен достойно.

Ако това, с което се занимават, не им носи прилични приходи в банковата сметка, тогава те като нищо биха започнали да правят нещо друго.

КОЗИРОГ

Амбициозен 

Целенасочените Козирози мразят да стоят без да правят нищо. Те винаги търсят начин да запълнят портфейла и сметките си. За тези хора целият бюджет е планиран до стотинка и всички ненужни разходи просто са елиминирани.

Те имат големи амбиции и мащабни идеи в главата си.

Останалите знаци ,които не попадат сред горните 5 обаче не трябва да се разстройват. Според астролозите звездите не предсказват бъдещето. В по-голямата си част човек сам кове бъдещето си. Важно е какви са индивидуалните ви положителни и отрицателни качества.

Тази статия е препубликувана с изричното съгласие на jenata.blitz.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: