Децата винаги идват с мисия, случайности няма

shastlivo-dete-1ru_resized

Всеки човек идва на този свят със своя специална, уникална мисия. Тръгвайки по своя път, той не само ще изпълни собствената си мисия, своя уникален план, но и ще помогне на своите родители.

Да, малкото човече идва за да обясни нещо на родителите си. Да им покаже правилния път. Някого – да направи по-силен. Някого – „по-гъвкав“, някого – по-мек.

Появата на детето може да промени живота на човек напълно, радикално и завинаги.

Родителите, напротив, смятат детето за свой „кръст“ и стенат, оплакват се от него, вместо да разбират какво ценно им носи, към какво ги тласка.

Ако възрастният, стар човек, погледне назад към живота си и честно го анализира, тогава ще види, че повечето му заслуги, победи, постижения са това, което никога не би направил, ако не беше имал деца.

Детето е двигател. То тласка родителя си напред. Показва му на какви неща е способен. Как може да бъде наистина безкористен, издръжлив, самоотвержен и мил.

Често детето показва на родителя си коренно различен поглед върху живота. Възрастният човек трябва само да погледне по-отблизо, да се вслуша. А детето казва ли истината?

Душата на детето винаги избира родителя си заради голяма любов, заради голямо желание да помогне на родителя да изрази себе си колкото е възможно повече.

Дори ако Висшият замисъл не ви е ясен, Той все пак съществува.

Помислете колко по-добри, по-мъдри сте станали, ставайки родители.

Ако порасналото дете се отдалечи от вас, ако рядко ви прегръща и не ви говори често добри думи, тогава някъде сте направили грешка, не сте чули, не сте разбрали. Но никога не е късно да разберем, само трябва да имаме желание.

А ако детето е болно, то ще дойде, за да ви направи по-силни. Да ви научи да се наслаждавате на живота, независимо какво се случва. Да виждате щастието в най-простите малки неща. Да ви покаже, че сте невероятно силни. Да, такова дете е специален подарък и не всеки е заслужил да го има.

Източник: еsotericblog

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: