Дело на извънземни ли е тази постройка, запечатана на повърхността на Луната?

ijvwnjemen_planeta_resized

Уфолози от известната общност „UFOmania“ съобщават, че са открили нещо странно на една от фотографиите от американския космически полет „Apollo 16″, извършен през 1972 г. Снимка, направена от астронавта на НАСА Чарли Дюк, демонстрира колегата му Джон Йънг, който събира проби от лунната почва. Зад Янг има светъл обект, подозрително напомнящ на куполна сграда. Вижте видеото, публикувано по-долу.

Според изследователите, те са изумени от своето откритие. В допълнение, уфолозите не могат да повярват, че никой преди не е забелязал тайнственото здание на снимката от преди 46 години. Но какво означава това откритие?

Специалистите изтъкват три теории:

Според една от тях американската лунна мисия е измама, а в обектива на камерата случайно е попаднал обект от снимачната площадка. Националната космическа агенция на САЩ и преди е извършвалала такива абсурдни неща. Например, когато тържествено предаде на музея в Амстердам „лунен камък“, който се оказа частично вкаменено дърво;

Друга теория казва, че американски астронавти все пак са били на Луната и са открили там сгради на извънземни. Една от тези фантастични сгради, казват те, е заснета на филма на Чарли Дюк;

И накрая, някои теоретици на конспирацията предполагат, че естественият спътник на Земята е бил населяван отдавна от хората, което се потвърждава от тази снимка, но могъщите в този свят крият тази информация от широката общественост.

Препубликувано с изричното съгласие на Blitz.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme