Ванга: Може да се живее без тяло, само с личност и енергия

rupite-vanga_resized
Портал12

“Хората ще започнат да се избавят от телата си…Може да се живее без тяло, само с личност, само с енергия както при мъртвите. Но това няма да стане скоро…”, казва прорицателката Ванга малко преди смъртта си.

“Душите, които живеят в отвъдния свят, са трийсетгодишни – на Христова възраст. Имат зрение, слух, вкус. Някои от тях помагат на живите. А най-добрите се прераждат отново на земята.”

“Прераждаме се най-малко 150 пъти – задължително. После – кой колкото си иска. Сите имаме по двама духовни учители, докат сме на земята”

“Бог е светлина – той няма образ. Кълбо от светлина е Бог. Никой не го е видял и няма да го види”.

“Бог е дал на човека едно мощно оръжие – неговата воля, която никаква сила не е в състояние да я сломи, така, че човек сам да реши на кого да служи. Всичко е възможно. Човек всичко може да понесе. Стига да прояви воля.”

“Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос.”

“Не роптайте срещу страданието, което преживявате! Страданието е пречистващо средство – като една дреха, която не е чиста, ако не се изпере.”

Портал12 

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme