Хороскопът ви за месец август: Добър старт на всичко ново Лъвове, Овните да забряват проблемите…

cisla-horoskop_resized

Овен

През август Овенът е един от най-облагодетелстваните знаци. Всички проблеми могат да бъдат забравени. Колкото по-бързо се забравят, толкова по-бързо Овенът ще попадне в новата ощастливяваща го ситуация. Още на 1 август Меркурий вече е директен и дава шанс на всякакви пътешествия – близки и далечни. А на 12 август Юпитер започва да разширява шансовете му за професионално развитие и творчески изяви. Овенът отново е богат на идеи и благородни мотиви. Големи са възможностите му да ги реализира бързо и без всякакви препятствия. Сърдечните връзки се развиват най-интензивно. Между 01. 08. и 21. 08. Венера внася изобилна любов в отношенията с всички. За най-младите това е идеално време да срещнат голямата си любов или да направят една смела крачка към обвързане с любимия човек. Първата половина на август предлага на Овена екзотични пътешествия, вълнуващи срещи, добро сътрудничество, бързи и сигурни печалби. Всички желания на Овена се сбъдват лесно и без всякакви пречки. Неприятно развитие на комуникативните проблеми, възникнали в края на юли, е възможно само през първата седмица на август.

Телец

Този месец съчетава най-противоречивите влияния върху Телеца за цялата година. През първата половина на периода точно три знака поемат всички негативи, и единият от тях е Телецът. Ретроградните планети продължават да създават много проблеми. На 01.08. броят им намалява, но все пак остават четири ретроградни планети. До края на календарната година едната от тях ще се движи ретроградно в Телец. В резултат на това той ще претърпи малки загуби и несправедливости. На 12 август още една планета тръгва директно, но това не променя особено нещата, защото един ден преди това друга планета тръгва назад за доста дълъг период. Така че проблемът с бавното движение и цялата обърканост си остава. Телецът не успява да реализира навреме плановете си по различни прични в това число и финансови. Но от 18 август до края на септември той получава мощна марсова подкрепа, а след 21 август – и любов. Последната седмица е много успешна за Телеца, но последните два дни са истински празник на щедростта на планетите. Точно тогава той ще успее да разреши всичките си проблеми, ако наистина знае какво иска.

Близнаци

Първата половина на месеца е много по-добра от втората. Меркурий е директен още в първия ден на август и ретроградните планети отново намаляват с една. Но на 11. 08, и 12. 08. три планети изиграват голям пирует, едната става директна, другата ретроградна, а Меркурий влиза в Лъв. Последното е много добре за Близнаците, за техните планове, пътешествия, комуникации, делови намерения и изяви. Много неща се случват така, както Близнаците искат, но за кратко. На 18. 08. една планета започва да им пречи, а на 22. 08. още една. След 12 август ретроградните планети отново са четири и пасивността е все така всеобхватна, но с ново и различно съдържание. Последната седмица на август е заредена с неприятни изненади. Натоварването е непремерено и непоносимо, а последните два дни на месеца ще се запомнят като много лош сън. Загуби, коварства и удари под кръста несправедливо се стоварват върху зашеметените Близнаци. Ще им трябват почти две седмици, за да дойдат на себе си. Едва в средата на септември се оказва, че всички беди са се случили, за да дадат път на нещо много хубаво. Но дори и тогава те ще си задават въпроса дали всичко това си е заслужавало да се преживее.

Рак

Ракът е щастлив и спокоен, но той вече слиза от авансцената. Друг е главният герой за този месец. За Рака това не е проблем, той никога не е искал да бъде в центъра на вниманието. Винаги е предпочитал спокойствието на домашния уют и сладката семейна почивка. Точно това му предлагат първите дни на август, когато Меркурий вече е директен и покровителства всяко пътуване. За Рака настъпва време за почивка и развлечения. Той може да се отдалечи от ежедневните си задачи и да остави на колеги и приятели преживяването на драматичните събития, които предстоят точно в средата на месеца. 11.08. и 12. 08 са два много специални дни за всички. На 12 август броят на ретроградните планети намалява с една, но друга планета е станала ретроградна на 11 август. Смяната на ролите е прекалено интензивна и никой не остава незасегнат. Ракът обаче има право да си даде почивка. Последната седмица го връща в света на грижите и отговорностите, но при съвсем нови обстоятелства.

Лъв

Лъвът ще посрещне рождения си ден при най- благоприятни обстоятелства. Миналия месец при него се бяха появили малки неприятности. След 11 август те изчезват и бързо се забравят. Планетата, която ги създаваше, се оттегля за доста дълъг период. Марс и Венера превръщат живота на Лъва в празник, на който нищо и никой не липсва. През първата половина на месеца той забелязва, че изобилието се е завърнало без остатък. Още от самото начало на месеца Меркурий вече е директен и всякакви комуникативни проблеми отпадат, а на 12 август тази планета влиза в Лъв. Отново всички започват да показват любовта и възхищението си към Лъва, да търсят приятелството му и да го канят навсякъде. В този период той е богат на идеи и изяви, нищо не му липсва, има голям избор, чувства се независим. Въоръжен с марсовата сила, на него не му се налага да се съобразява с никого. Единственото правило, което е добре да спазва, е че неговите нови инициативи не трябва да изпреварват рождения му ден, защото здравето на всеки човек е много уязвимо през последната седмица. Добрият старт на всичко ново е след рождения ден.

Дева

Перфектен период за личното щастие на Девата. Още в началото на месеца Меркурий е директен, а това е много важно за Дева, защото той е нейната определяща планета. Тя насочва събитията на живота в желаната посока, а най-радостното за Дева е, че сега вече всичко може да бъде организирано. На 11.08 и 12. 08. обаче други две планети играят сложен пирует и се получава нов безпорядък. Едната излиза от ретроградната си фаза и става директна, а другата става ретроградна. Така, че ретроградните планети отново остават четири и социалният живот отново потъва в своята апатия. Но този път малко по-различна. След 18 август Девата ще успее да организира всичко, което иска, и то по онзи перфектен начин, който само на нея е присъщ. Последната седмица на месеца е най-силният период на Девата за цялата година. Новолунието в този знак е през последния ден на месеца. Заедно с другите два земни знака, сега Девата постига блестящата реализация на своите идеи и решава най-сложните проблеми с такъв размах, с какъвто никога не е действала. Добрите резултати от постигнатото през тези последни три дни на август ще се умножават и развиват много дълго.

Везни

В началото на август Везните все още са обхванати от неоправдани притеснения, които възникнаха през последната седмица на юли. Но нещо много съществено се е променило и добрият изход от сложната ситуация е станал ясен. Те бързо намират най-правилното решение и веднага след 12 август ги завладява ново настроение. До средата на септември Везните имат на разположение свободата, която досега им е липсвала в такива мащаби. „Аз съм независим и сам решавам какво искам да правя!” – е лайтмотивът им за периода межди 12 август и 15 септември. Това е период на творческа активност, бързо развиващи се отношения с любими хора и непресъхваща радост от живота. След това Везните отново попадат в старите модели, поемат старите си задължения и отново започват да се натоварват със свои и чужди отговорности. Но през целия август ги носи на крилете си обновяващото чувство за приближаващо щастие, лесно сбъдване на желанията и много любов. А повишеното внимание към дребните детайли е крайно необходимо, защото четири ретроградни планети объркват поведението на цялото им обкръжение и всички се надяват на помощта на Везните. Точно тази комбинация от ретроградни планети обикновено се изявява в загуба на документи, малки суми и дребни предмети.

Скорпион

Това е най-трудният месец от цялата година. Единствената добра новина е, че лошият период на родените през октомври се прекратява на 12 август. Този период е прекъснат до края на календарната година и за няколко месеца те ще могат да преразгледат цялата сложна ситуация, в която се намират. Проблемите им остават, но нямат развитие, което не е малко. А родените през ноември се изправят пред тройни неприятности. Сега всичко се случва по най-трудния начин. Всички камъни попадат в тяхната градина. Някой друг е объркал нещата или не си е свършил работата, но виновен се оказва Скорпионът, роден през ноември. През първата половина на месеца неприятностите с колеги и приятели се умножават и хаотично се развиват. Освен това е възможна загуба на дребни суми и документи. След 18 август Скорпионът е не по-малко разочарован и натоварен, но има ясното усещане, че сега вече всичко е под контрол. Тази положителна промяна е добре подкрепена от друга планета след 22 август. Последната седмица на месеца му донася щедри компенсации за понесените загуби и нерадости, а най-вече му връща здравата почва под краката. Свързан с близък човек , роден в земен знак, през последните два дни на август Скорпионът успява да извоюва първата си категорична победа, като начало на няколко следващи.

Стрелец

Стрелецът трябва да действа много енергично през първата половина на месеца. Това е неговото време и то никога няма да се повтори с такава възпламеняваща сила. Той трябва да преразгледа своите мотиви и приоритети, за да не пропусне нищо съществено в този щедър на шансове период за него. Всъщност, при Стрелеца това никога не се случва, той винаги съвсем точно знае какво иска и как да го постигне, но на 11 и 12 август стават толкова необикновени неща, че могат да объркат и най-здравомислещия човек. В тези дни планетите играят сложен и заплетен пирует, а най-същественото е, че едната от танцуващите планети е Юпитер, господарят на знака. За тези два дни всичко подредено се преобръща. Юпитер тръгва напред и става директен в Стрелец. Ретроградните планети обаче не намляват, защото друга планета започва ретроградната си фаза през същото денонощие. Стрелецът влиза в нов много силен период, прекъснат за кратко от острото изпитание в самия край на месеца. Новолунието в последния ден поставя в гранична ситуация всеки роден в този знак. За кратко го завладява усещането, че изтърпява несправедливо наказание, но всичко това отминава много бързо.

Козирог

Краят на щастливия период на родените през декември е на 11 август. След тази дата добрите резултати се запазват, но нямат развитие. За родените през януари са предвидени много щастливи изживявания през последните десет дни на месеца. Каквото и да си помислят, се реализира по най-добрия начин. В този период всички техни желания се сбъдват с двойната помощ на Марс и Венера. Всички приятели подкрепят Козирога, съдействат му и го лансират. В този период родените през януари обират лаврите заради своите перфектни дела. Последната седмица на месеца е един от най-силните им периоди. Той включва събиране на богата реколта, разрешаване на най-сложни проблеми, взаимодействие с другите два земни знака – единствените щастливци в тези много интензивни дни. Краят на месеца ще бъде запомнен с много хубаво и много лошо от всеки различен знак. Специалната награда обаче е за Девата и Козирога. При тях всички обстоятелства се подреждат така, че да се реализират най-перспективните им планове. Резултатите от постигнатото през тези последни три дни на месеца ще имат много дълго развитие.

Водолей

Сложните проблеми на родените през януари внезапно се прекратяват на 11 август. Това не значи, че те намират своето решение, но развитието им спира за цели шест месеца. Едва след рождения ден на всеки Водолей тези проблеми и хората, свързани с тях ще се появят отново. Точно толкова е и времето, с което се отлагат неизбежните беди на родените през февруари, които засега изобщо не са засегнати от тях. Независимо от това отдалечено развитие на нещата, първата половина на август е много тежка за Водолея. Товарът малко поолеква на 18.08. и още малко на 21. 08., но радостта напълно се завръща едва в средата на септември. На Водолея никога не са му липсвали приятели и в хубави, и в лоши дни. Но точно в този период те се оказват най-активно действаща сила, особено след 12 август. Социалният му живот отново става много интензивен и някои съвместни инициативи, които бяха изоставени след 6 март, се преоткриват с нова сила. През последните десет дни на август и особено през първата половина на септември Водолеят е една от най-активно и най-успешно действащите фигури на социалната сцена.

Риби

Животът на Рибите е щастлив и безметежен до средата на месеца. След това те поемат нови отговорности и отново започват да се претоварват. Втората половина на месеца никак не е лесна за тях. Много сложна е ситуацията след 18 август. Неочаквана враждебност срещу тях се появява и измества всичко останало. Но след 22 август нещата стават още по-нерадостни. Един близък човек се отдалечава и ги лишава от своята подкрепа, разбиране и помощ. А точно в този момент те са му най-необходими. Враговете стават особено агресивни и неприкрити, завистта добавя своя негативен принос през последната седмица. А новолунието в края на месеца е троен ощетяващ удар за Рибите, които трябва да понесат опозицията на Слънце, Венера, Меркурий, Луна и Марс едновременно. За да се запази равновесие при толкова внезапни удари от всички страни, се иска много мощна сила на духа. Освен това четирите ретроградни планети действат отрицателно през целия август. Най-често срещаното явление при точно тази комбинация от ретроградни планети е загуба на документи, дребни суми, предмети, а понякога и други ценности. Но никой не умее по-силно от родените в този знак да потърси неизчерпаемите космически сили и помощ в особено труден момент.

Автор: Илия Илиев

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme