Животът на тези три зодии ще се преобърне през август

zena_fantajia_astro_resized

Кой от нас не иска да живее живот, изпълнен с приключения и приятни събитие. Но понякога затънали в благото на рутината, правим излизането от там още по-трудно. Жадуваме за промяна, но ни е страх да напуснем уютното място, на което сме.

Астрологът Павел Глоба предсказва, че небесните тела ще спомогнат няколко зодии през август да излязат от “черупката си”, като им се случат наистина кардинални промени.

Феноменът обяснява какво точно им предстои и дава съвети, как да спомогнат процесите без емоционални сътресения.

Рак

Раците от много време искат нещо ново, но не са напълно наясно какво точно. През август те ще открият отговора на този въпрос. Ще променят нещо в работен план, а и ще сменят мястото, където живеят – апартамента си най-вероятно. Това ще ги накара да се радват много повече на живота, ще са много по-щастливи, а това ще докара в живота им още положителни неща.Ще се съсредоточат върху това, което обичат да правят. Това всъщност е и основният ключ към успеха им.Астрологът съветва да не говорят за най-съкровените си желания пред никого, дори и пред най-близките си хора, защото колкото и да не им се вярва, много от тях им завиждат. Това може да доведе до доста негативи.

Везни

Везните са един доста егоистичен зодиакален знак, който не се интересува кой знае колко от комфорта на близките си, за разлика от своя. Звездите обаче ще тласнат този знак към личностно израстване и промяна.Ще променят тотално гледната си точка по отношение на ценностите и нагласите си към света. Това ще стане внезапно. Ще започнат да правят повече компромиси и да проявяват повече нежност и грижи, и тези промени ще са положителни. Ако имате половинка, то ще усетите хармония във връзката си, а ако нямате партньор, то значи скоро ще намерите.Очаква се да имате и успехи в професионален план. Може би увеличение на заплатата или пък повишение.

Водолей

Водолеите са свикнали с рутината – отиват на работа, срещат едни и същи хора… и реално не се чувстват удовлетворени от ежедневието си.Всъщност много често се страхуват дори от идеята за промяна. Е, звездите обаче са на друго мнение за месец август. През него накрая за тях ще дойде грандиозна промяна.Тя може да се състои в смяна на работата или пък преместване в чужбина. Важното е, че ще преоткрият себе си и напълно ще се променят към нещо по-добро. Чака ги нещо прекрасно.

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme