Още от дълбока древност до нас е достигнало гадаенето на кибритени клечки

kibriteni_klecki_resizedТова гадание може да разпръсне мъглата над бъдещето, да проясни неясните и заплетени моменти в любовните ви отношения и да открехне завесата на тайните над неизвестността.

Гаданието на кибритени клечки е едно от най-надеждните, правдиви и прости. То не само ще може да отговори на въпросите на млади и неизкушени в любовта девойки, но и на зрели жени с дълъг брачен стаж.

Вземете кутия кибрит, извадете две клечки: едната символизира вас, другата – обекта, за когото гадаете, т.е. вашия избраник. Запалете двете клечки и ги сложете в чинийка. Когато догорят, внимателно вижте как са разположени една спрямо друга. Ако клечката на „вашия“ човек гледа към вашата, значи той не е равнодушен към вас, дори може би ви обича. Ако клечката му не е извита, а е останала права, за съжаление, той е равнодушен към вас. Ако овъглената клечка се е обърнала към противоположната от вас посока – уви, това символизира неприязънта му към вас.

Помислете, може би някъде грешите? Може би прекаленото ви внимание го отблъсква? Изяснете си ситуацията и още следващото подобно гадание може да покаже съвършено различна картина…

Източник: po-krasivi.net 

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme