Майка държи тялото на починалия си син в алкохол 18 години

maika_sin_tialo_resized

Майка, чийто син e починал преди 18 години, мумифицира в алкохол тялото му и складира трупа му в мазето на родния им дом, където се грижи за останките му, съобщи „Дейли мейл“.

Цури Кварацкелия държи тялото на покойния Джони Бакарадзе в дървен ковчег под семейната им къща в Грузия. Въпреки че е починал през далечната 1995 г., тялото на 22-годишния е в почти перфектно състояние, благодарение на мумифицирането и постоянната любов и грижа на майка му, допълва „24 часа“.

Любящият родител дори го преобличал в нови дрехи на рождения му ден, но в края на краищата преди четири години разлагането на трупа направило това невъзможно.

„Той искаше детето му да го види по този начин. Вярвам, че така синът му ще се научи да го обича“, споделя Цури. Мазето, в което е поставен ковчегът на Джони, има също малко прозорче, през което роднини, приятели и случайни минувачи могат да видят как трупът прекарва времето си.

За да запази сина си в приличен вид, Кварацкелия се е научила на цял набор от трикове. „Една нощ сънувах как глас ми казва да натрия Джони с алкохол. Оттогава аз използвам чаршафи, потопени в алкохол, за да съхраня тялото му. Чаршафите му трябва да се сменят редовно, иначе кожата става черна като въглен. 10 години сменях дрехите му на рождения му ден. Само през последните четири не съм го правила, защото вече не можеше. Той беше добър човек и добър съпруг“, споделя майката.

Тялото на Джони, причините за чиято смърт са неизвестни, започнало да се разлага, когато майката се разболяла и не била способна да се грижи за него.

„Разболях се и не можех да се грижа известно време за него. Това оказва ефект. Синът ми беше красавец. Ще използвам отново чаршафите и кожата му отново ще бъде бяла, всичко ще бъде отново нормално“, казва майката.

Източник: Petel.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme