Странен камък с извънземни знаци от японски плаж взриви мрежата

kamwk_ijvwnjemni_jnaci_resizedПотребител на Reddit публикува в сайта снимка на странен камък. По думите му, по време на почивката си на японския остров Окинава на един от местните плажове той е попаднал на малко бяло камъче, което се отличавало страшно много от всички останали.

То било покрито с рисунки под формата на подозрителни равни линии, квадрати и триъгълници, изписани с тъмно червен цвят.

Мъжът, натъкнал се на мистериозната находка, смята, че странните символи са част от структурата на камъка. Според него камъкът не е дело на природата, защото тя не е в състояние да го нашари с толкова много странни символи. Не е изключено този камък да е произведение на изкуството, зад което стои извънземна цивилизация.

Голяма част от коментаторите в мрежата поддържат тази теза. Според тях в символите е зашифрована важна информация. Не е изключено камъкът да притежава някакви анормални свойства и служи за определени манипулации.

Между другото, напълно възможно е камъкът да е наследство от древна цивилизация, най-вероятно много по-развита, отколкото предполагаме. Поддръжници на тази теория съветват мъжа да се обърне към опитни археолози и независими историци, които да му помогнат дали това е ценен артефакт или просто става въпрос за шега на природата.

Тази статия е препубликувана с изричното съгласие на blitz.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme