Древното мистериозно изкуство (ЧАСТ 1)

Потапяме се в необятната тема за НЛО на Земята, която според някои започва още от началото на човешкият род и според същите тези някои още от тогава има доказателства, че НЛО е било забелязвано. Дали е така мисля, че е въпрос на лична преценка.

Докато живеел в Еквадор един отец получил страшно много подаръци от местните, някои от които били доста древни и не толкова типични за древното изкуство. На тази снимка изобразеното божество изглежда съмнително много на днешните космонавти.

drevni-kosmonavti1_resized

Следващите скулптури забележително много напомнят за скафандрите на космонавтите или дори на облеклата на пилотите на изтребители.

Следващата скулптура е датирана някъде около 4 хилядната година преди Христа и е намерена в района на Киев.

На следващата снимка ще покажем една от може би най – известните стени с йероглифи в Египетските гробници, на която без проблеми могат да бъдат забелязани, самолет, хеликоптер, дори и подводница.

А защо следващите скулптурки на божества намерени в Ирак и датирани на повече от 6 хиляди години в миналото имат глави на влечуги, само един господ знае.

На небезизвестната плоча Лоладоф намерена в Непал могат да се видят странни неща, като едно от тях е нарисувано божество, което изключително много прилича на днешните образи, които си представяме за извънземните.

Aко имате някаква представа от самолети ще забележите много сходства между днешните такива и следващата скулптура намерена в централна Америка, за която се смята, че е на поне 1000 години.

И разбира се след всичко изброено просто няма как да пропуснем много известният кристален череп, за който се казва, че правен на ръка би отнело стотици години и е почти невъзможно. Всъщност при едно от първите му изследвания един учен гледайки го под микроскопа казал, че той всъщност не трябва да съществува.

Очаквайте част 2

Източник: neshtoto.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme