Какъв е характерът ви според тракийския хороскоп

zodii-traki_resizedСпоред тракийския хороскоп положителните и отрицателните страни на един човек се определят спрямо месеца, в който е роден. В тракийския календар всеки един от нас се подчинява на определен Бог.

Родените през януари са подвластни на БЕНДИДА – богинята на лова.

Характерното за тези хора е, че те са по-скоро саможиви и любители на самотата и уединението. Хората, родени през януари, са много скромни и не обичат излишната показност. Често тези хора се прекалено срамежливи и имат нужда от някого, който да ги мотивира, за да изпълнят целите си.

Родените през февруари са подвластни на АЗДУЛ – богът-ездач.

Родените през февруари са лидери, които могат да понесат всеки удар на съдбата. Те могат лесно да се адаптират към дадена среда, но трудно успяват да удържат гнева си. Тези хора обичат пътешествията, изкуството и спорта.

Родените през март са подвластни на КАНДАОН – богът на войната.

Под знака на този бог хората, родени през март, развиват силен самоконтрол и хладнокръвие. Това обаче не означава, че тези хора не помнят обидите, а напротив – дори не прощават лесно, ако някой ги засегне. Повечето хора от този месец са надарени с психоаналитични способности.

Родените през април са подвластни на ЗОУРА – богинята на зората.

За тези хора е характерен стоицизмът, с който могат да понесат всички несгоди и препятствия и работохолизмът. Родените през април са много енергични и предприемчиви и избягват мързеливците. Те не се сприятеляват лесно и предпочитат самотата.

Родените през май са подвластни на ПЛЕЙСТОР – богът на блясъка.

При тези хора е характерно силното чувство за дълг и справедливост. Те мразят лъжата и непочтеността и са склонни към предоверяване. Хората, родени в този знак, са склонни да прикриват чувствата си дори и да преживяват тежка депресия.

Родените през юни са подвластни на ПУРМЕРУЛ – богът на огъня.

Характерно за тези хора е, че те са уравновесени, спокойни и позитивни. Хората, попаднали под този зодиакален знак, са много любопитни и няма да се примирят, докато не разкрият всичките ви тайни. С вродената си интуиция могат да усетят кога имате проблем и да ви помогнат.

Родените през юли са подвластни на ВИТУС – богът на живителната сила.

Родените през юли са последователни и отговорни хора, на които винаги може да се разчита. Често настроенията им се менят без никаква причина. Тези хора са много суетни и за тях е от изключителна важност винаги да изглеждат добре.

Родените през август са подвластни на ЗЕМЕЛА – богинята на земята и плодородието.

Това са много интелигентни и здравомислещи хора, които умеят да анализират внимателно всеки детайл, като избягват да вземат прибързани решения. На тези хора им липсва спонтанност и на моменти могат да бъдат много скучни.

Родените през септември са подвластни на ЗЕЛАНОВ – богът на виното.

В характера на тези хора съществуват два образа – единият, който показват пред непознати, и другият, който показват само пред най-близките си. Често тяхното поведение зависи от хората около тях, заради което дълго могат да се тормозят, ако някой им втълпи вина.

Родените през октомври са подвластни на ДАРЗАЛАС – богът на богатството.

Тези хора рядко остават незабелязани заради силната им харизматичност. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и не позволяват на никого да ги измести. Коректни и точни са и не повтарят една грешка. Хората, родени през октомври, не търпят друг да се меси в живота и решенията им.

Родените през ноември са подвластни на ПЕРКУН – богът на гръмотевицата

Това са много коректни хора, които, ако са ви дали обещание, на всяка цена ще го спазят. В същото време, ако изгубите доверието им, няма начин да си го върнете. Тези хора могат да бъдат много верни и сериозни.

Родените през декември са подвластни на ЗУМУДРОС  – богът-лечител.

По природа тези хора са големи авантюристи, които обичат рисковете и импулсивността. Те винаги могат да разведрят обстановката с веселия си нрав. Според траките това е знакът на крайните и себични хора.

Автор: Антония Р.

Източник: sanovnik.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme