Черният хороскоп на елините

acropola1_resized

Древните гърци са имали не дванадесет зодиакални знака, а десет. И всеки от тях е отговарял за определен човешки орган.

За пръв знак на своя черен хороскоп гърците са определили КЕНТАВЪРА. Щом той е наполовина човек наполовина кон, то родените под този знак имат доминираща животинска същност.

Според гърците хората, родени под този знак, трудно контролират емоциите си, особено яростта и гнева. Сексуалните им желания се подчиняват изцяло на зова на природата.

Кентаврите са независими като мустанг и затова е трудно да ги подчиниш. Към хората-кентаври се причисляват всички, родени от 8 януари до 12 февруари.

Следващият знак на тъмнината на душите е ХАРПИЯТА. Тя е символ на отмъщението и родените под този знак трудно прощават. Тези хора се наслаждават на провалите на враговете си. Това са хората, родени от 13 февруари до 18 март.

ceren-pegas-1ru_resizedВсички харесват образа на ПЕГАС, той препуска над останалите хора, над сблъсъка между доброто и злото и е зает основно със задоволяване на своите цели. Хората, родени под този знак, са тези с рождени дни между 19 март и 24 април и основната им черта е, че ненавиждат рутинната работа.

Следващият знак е на ЦЕРБЕРА, триглавото куче, охраняващо входа на света на мъртвите. Хората, родени под този знак са зли по нрав и мечтаят за кърваво отмъщение. Раждат се от 25 април до 30 май.

За САТИРА не е проблем да се намесва в чуждите отношения и да разрушава цели семейства. Жените, родените от 31 май до 13 юли са по-агресивни дори от мъжете.

От 4 юли до 10 август следва знака на СИРЕНАТА. Тези хора използват обаянието си за изпълнение на користни цели и дори за престъпления.

Следва ГРИФОНЪТ, който е наполовина лъв, наполовина орел. Това съчетание го прави войнствено и могъщо създание, защото и за хората, родени под този знак от 11 август до 15 септември, са присъщи тези качества.

От 16 септември до 22 октомври идва знака на ХИМЕРАТА. И жените и мъжете, родени под този знак, владеят отлично изкуството да манипулират и получават всичко даром.

От 23 октомври до 30 ноември идва знакът на царствения СФИНКС. Хората от този знак са хазартни натури и особено силно се вълнуват от печалбите.

Последен е знакът на МИНОТАВЪРА. Изкусният помощник на гения на Злото се затруднява да взима самостоятелни решения и предпочита да служи на чужда воля. Минотаври се раждат от 1 декември до 7 януари.

Автор: Жана Г.

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme