Майчиното проклятие – най-силната клетва!

magia-proklatie_resizedМайката до края на дните си е свързана с детето с невидими нишки. Самата дума – мама – предизвиква у нас различни чувства и асоциации: любов, обида, опити за доказване на собствената си значимост, първи успешни начинания, радост, злост, надежда, беззащитност, раздразнение, умиротворение…

Майчиното проклятие

Енергетически детето представлява продължение на майката. А това означава, че техните биополета са практически идентични и затова не са защитени едно от друго. Майката е човекът, който, без да знае никакви магически методи, може да направи на собственото си дете енергетични уроки.

Според биоенергетиците душата се намира на нивото на слънчевия сплит. И именно там се настаняват майчините уроки, приели формата на черни съсиреци, които пробиват енергийната обвивка на човека.

Майчините уроки бързо изсмукват силите на човека – за разлика от обикновените, чиито последствия постепенно се неутрализират с възстановяването на самото биополе. Майчиното проклятие може да се задържи цял живот. Често именно с него се обяснява ходът на събитията.

Как да не кажем нещо излишно

Ако животът на вашите деца не се е развил добре, не бързайте да обвинявате себе си затова. Психолозите смятат, че децата, пострадали от майчините думи, са виновни не по-малко от своя родител.

Най-често майчиното проклятие представлява психологическа настройка. В повечето случаи майката е нерушим авторитет за детето и затова на нивото на подсъзнанието всичките й думи се възприемат като единствената възможна истина.Така човекът, без да съзнава, прави всичко възможно, за да се изпълнят пожеланията на майката. Следователно енергията, с която са произнесени думите, е много важна.

От гледна точка на психолозите линията, след която лекомислените думи се превръщат в психологическа програма, минава там, където гласът се превръща в крясък. В този момент настъпва изхвърляне на негативните емоции. Затова с децата трябва да се общува с максимално спокоен глас. Парапсихолозите дават друг съвет: ако не можете да не викате на детето си, опитайте се вместо крясък да произнесете ласкави думи, а вместо проклятия – благопожелания.

Ако лошите думи все пак бъдат произнесени, трябва незабавно да помолите за прошка. И то обезателно от цялата си душа. Защото само искреното разкаяние може да изчисти биополето от негативната енергия, която все още не е успяла да се „отпечата” върху аурата.

Източник: popantofi.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme