ТЕСТ: Избери най-красивата пеперуда и разкрий душата си!

test-peperudi-dusha_resized

Още от дълбока древност пеперудата е символ на душата, вечният живот и връзката ни с Вселената. Ето защо, за да преоткриете себе си, е нужно да изберете една от 4-те пеперуди на картинката.

Избирайки пеперудата, предпочитана от вас, вие ще разкриете тайните на своята душа, а резултатите ще са наистина изненадващи. Този красив и необичаен тест ще разкрие дълбоко скрити тайни на вашето вътрешно Аз и може да ви даде съвет.

Вярвате или не, този тест не попада на никого случайно. Ако сте се натъкнали на него, то значи именно сега е времето да научите някои от най-съкровените си тайни. Не се бавете и го направете.

Изберете си една от 4-те пеперуди. Изборът ѝ може да разкрие неподозирани факти за личността ви.

Пеперуда номер 1

Вие сте светъл и позитивен човек. Околните са привлечени от вас, както светлината привлича пеперудата. Душата ви е искрена и топла, а в сърцето ви има място за всеки. Правите много за другите и почти не мислите за себе си. Вселената ви съветва да обърнете повече внимание на себе си и да радвате повече себе си, защото, когато вие се усмихвате, целият свят се усмихва.

Пеперуда номер 2

Вие сте творческа личност. Надарени сте с много таланти и способности. Душата ви е нежна и ранима, но малцина знаят за това, защото винаги се усмихвате. Основен враг в живота ви са съмненията и липсата на увереност в себе си. Вселената ви съветва да разчитате повече на собствените си сили и да се доверявате на сърцето си, защото то никога не би ви подвело.

Пеперуда номер 3

Фин и чувствителен човек, вие имате някаква връзка с другия свят. Надарени се със силна интуиция, а понякога сънувате пророчески сънища. Безпогрешно усещате добър или лош човек стои пред вас. Прекалено искрени, тази ви черта ви прави трудни за общуване. Вселената ви съветва да не се разстройвате заради действията на другите. Търсете свои хора, пред които да може да разкриете напълно душата си без страх.

Пеперуда номер 4

Вие сте контрастен човек. Промените в настроението ви са ежедневие. Понякога сте нежни, друг път силни. Във вас често се влюбват, но вие се влюбвате един път и завинаги. Никога не прощавате предателство. Често се притеснявате без причина. Вселената ви съветва да не обръщате внимание на малките и тъжни неща в живота. Обградете се с красиви предмети, стремете се да бъдете заобиколени с добри хора и всичко ще бъде наред.

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme