Мистичният възел за успехи, богатство и здраве

misticen-vwjel_resized

Mистичният възел е един от най-мощните древни знаци, символизиращ безкрайност и непрекъснатост.  Неговото изображение в действителност представлява многократно умноженият символ на безкрайността. В символиката на фън шуй мистичният възел представлява постоянен поток от късмет в любовта, в бизнеса, безкраен поток на живота.

В текущият осми период (с продължителност до 2024 г.), този символ работи особено силно и мощно, защото се състои от осем осмици.

Изображенията на мистичния възел не само привлича към вас благоприятни обстоятелства, но и предпазват от негативни въздействия от всякакъв вид. Носенето му предпазва собственика от неприятности и привлича късмет.

Този, който носи или е поставил до себе си този мощен символ на мистичния възел, ще усеща въздействието му, умножено по 8, и по този начин ще се наслаждава на повече късмет. Mистичният възел също така е еквивалентен на знака за безкрайност. Нещо повече, той притежава мощния символ на китайските монети, което го прави още по-мощен. Носете такъв ключодържател, за да увеличава вашия късмет в здравето, успехите в богатството, успехите в отношенията, изключителния успех във всички области на живота ви.

Какво символизира Мистичният възел?

Символът на Мистичния възел обяснява, че всичко е част от един цикъл, където няма начало и край. Това е и безкрайният цикъл в будизма. Мистичният възел се счита за символ на добри новини с минимум болести, проблеми, болки, провали и всякакви видове страдания. Това е възел, който предполага гладък и лек живот.

Той е и най-добрият символ за защита в 8-ия период от аварии и инциденти. Ако тръгнете на пътешествие към далечни брегове, мистичният възел също така ще ви предпази и от злополуки и опасности, включително грабежи, кражби и всякакви други опасности.

Мистичният възел също така има и успокояващ ефект за намаляване на гнева. Всеки път, когато се чувствате депресирани, го визуализирайте и го задръжте в мислите си – гневът ви ще се разсее бързо, превръщайки се в радост. Поради това е важно да го имате в офиси, домове и автомобили.

Източник: bg.checkonline4you.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme