Едно от най-точните гадания за вас: Избирате 3 карти и ще видите какво ви очаква!

Единственото, което трябва да сторите, е да се отпуснете и да посочите картата, която ви допада най-много! Основното е да си го представите, така че да изплува в съзнанието ви.

Така че ето картите! Можете да изберете не повече от три карти!

karti-reshenia_resized

1. Символизира силен човек, организация. Също – символ на властта. Решаването на проблема зависи най-много от това.

2. Неочакван помощник, сляпо доверие в ситуацията. Всичко, от което се нуждаете, е да се доверите на събитията, които се случват, помощта ще дойде от там, откъдето не очаквате.

3. Не е нужно да се притеснявате, всяко нещо по реда си. Събитията, които се случват, са само част от други важни събития. Изчакайте известно време и всичко ще се изясни.

4. Късмета ви съпътства!

5. Благоприятният изход от ситуацията е затруднен от вашите страхове и несигурност. Повярвайте в сърцето си. Има лош човек в обкръжението ви, който скоро ще покаже себе си.

6. Предстоят ви някои трудности, преди ситуацията да се разреши. Някой се състезава с вас и се опитва да заеме мястото ви. Не се отказвайте! Сега се нуждаете от вашето постоянство.

7. Някой разпространява лоши клюки за вас. Не обръщайте внимание на това, занимавайте се със своите дела и всичко ще бъде наред. Нека хората да бъдат такива, каквито са.

8. Решението ще дойде скоро и ще донесе облекчение. Скоро ситуацията ще приключи благоприятно.

Каквато и карта да изберете, не забравяйте да благодарите за всичко, което ви се случва!

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme