Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

prwsten-zelania_resized

Пръстенът е аксесоар, който издава отношението ни към модата. Поставянето на красиво бижу винаги допълва визията и ни прави още по-привлекателни за противоположния пол.

Пръстените обаче не са просто обикновени накити. В миналото се е смятало, че те притежават магически свойства и са в състояние да изпълняват желания. Неслучайно присъстват в различни старинни заклинания и ритуали.

Ако искате и вие да се възползвате от необикновените свойства на пръстените, не е нужно да сте специалисти в извършването на магически обреди.

Все пак това си е цяла наука и не всеки е запознат добре с нея. Достатъчно е обаче да знаете, че можете да сбъднете определени свои копнежи в зависимост от това на кой пръст носите своето любимо бижу.

Прочетете следващите редове, за да узнаете в какви сфери помагат различните разположения на пръстена. Не е изключено да се окаже, че трябва да смените мястото му на вашата ръка или пък да си купите още един пръстен, в случай че имате няколко желания, към които се стремите.

Палец

Ако бленувате за по-пълноценен сексуален живот, то задължително трябва да поставите пръстен на палеца. Древните хора вярвали, че, разположено на този пръст, бижуто гарантира по-вълнуващи и задоволителни интимни преживявания.

Показалец

Ако мечтаете за успешен бизнес, слава и по-добри лидерски качества, поставете пръстен на показалеца. Така ще си осигурите желаното.

Среден пръст

Ако мечтаете за повече свобода, пътувания и ексцентрични изяви, носете пръстен на средния пръст. Бижуто ще ви дари със смелост и ще ви помогне да сбъднете мечтите си.

Безимен пръст

Носенето на накит на безимния пръст сбъдва желания от романтичен характер. Ако мечтаете за нова любов или просто искате да заздравите сегашните си отношения, просто поставете пръстена си там. Ако желаете да увеличите семейството си с още един член, същото можете да носите бижуто на безименния пръст.

Кутре

Ако искате да развиете някакви творчески заложби като пеене, рисуване, актьорска игра, позиционирайте пръстена си на малкия пръст. Това ще стимулира вашия артистичен потенциал.

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme