Как се променя всеки един зодиакален знак с годините?

zodii-promyna_resizedСветът непрекъснато се променя. А как се променяме ние? Защо често казват, че хората, родени под един и същи зодиакален знак, не си приличат?

Особено това се забелязва при появилите се на бял свят в периода 18-22 число на всеки месец. Нека се опитаме да хвърлим светлина върху тези вълшебни превъплъщения. Може би тогава общуването, а и животът, ще станат по-ясни.

Хороскопът не е застинала картина на съдбата; той живее и се развива по собствени закони. Прието е да се смята, че през годината Слънцето в хороскопа на раждане се измества с 1 градус напред. Така може да се изчисли кога вашето Слънце ще премине в следващия знак. Всеки слънчев знак се развива, придобивайки качествата на следващия след него.

Но това не означава, че ако вчера сте били Рак, днес можете да се събудите Лъв, съвсем не. Скоро обаче вие все пак ще можете да преборите подозрителността и ранимостта на Рака и да почувствате у себе си увереност и желание да проявите собствените си таланти – тоест характерните качества на Лъва. Естествено, трябва да се отчитат и добрите, и лошите страни, а нашите шеговити препоръки ще ви помогнат да се ориентирате.

ОВЕН

Към 30 години ще станете Телец. От съобразяващ се единствено със собствените си желания и стремежи, активен и безкомпромисен той ще стане по-спокоен и мек. За някои неща ще остане все същият вечен двигател, но той вече ще служи на своя господар, който се стреми към устойчиво положение, комфорт и спокойствие. На мястото на завоевателните подходи ще дойде плановото стопанство. Не се учудвайте, ако изведнъж вашият Овен предпочете спокойния отдих у дома пред екстремалните развлечения. Но ще стане и по-ревнив.

Към 60 години всички Овни „стават“ Близнаци – по-любознателни, енергични старчета и старици. Желанието да тичат сутрин, едва ли ще изчезне, но може би ще бъде изместено от влечението към книгите, вестниците или телевизията.

ТЕЛЕЦ

Загриженият за стабилността, неизменно обичащ комфорта Телец придобива свойства на Близнаците. Но няма да престане да смята за главното в живота получаването на удоволствия. Ще се научи обаче да получава удоволствие от промените.

Към 30 години настъпва това преобразяване. Когато се върнете един ден у дома, можете да намерите там тълпа съседи, които с умни изражения разсъждават за работата на новия електрически чайник. Телецът изведнъж ще стане бъбрив и много любознателен, затова не се учудвайте на честите му отлъчки от дома.

Към 60 години Телецът ще се превърне в Рак. Той не само ще си седи у дома, но може да отгледа лимон с размери на литров буркан, да построи къща или да се загрижи за семейната безопасност.

БЛИЗНАЦИ

Неуморните Близнаци, след като се помотаят насам-натам, един ден могат да открият, че стават по-големи домошари, по-чувствителни. А главната им задача ще стане усещането за безопасност.

Към 30 години те придобиват черти на Раци, така че това е златно време за създаване на семейство. Стават грижовни, чувствителни, седят си у дома и се тревожат за вас. Но в същото време, ако започнат интрига, то едва ли ще се досетите за това.

Към 60 години Близнако-Ракът се превръща в Лъв. При положение че вашият партньор е от тази категория, почитанието и възхищението трябва да ви станат навик, какго и да седите в краката му и да слушате за безбройните му по-хождения от младостта му. Макар че е напълно възможно той да стане художник или играч на голф.

РАК

Този радушен домакин и домошар изведнъж ще усети желание да твори и да се весели. Ако живеете с Рак, то към 30-ата си може да се окаже, че съжителствате с Лъв! Той няма да престане да се интересува от домакинството, но може да поиска уважение и почитание. Вашите интереси ще бъдат отчетени едва след неговите собствени. Но ако се научите да го уважавате, ще царувате и ще се забавлявате заедно.

Към 60 години вашият Рако-Лъв ще стане Дева. Хубавото е, че може би няма да е много разсеян, но желанието му да въвежда ред и грижите за здравето му могат да ви побъркат.

ЛЪВ

Щедър и талантлив, но склонен към самореклама, Лъвът ще придобие търпението и точността на Девата. Ще усети желание да доведе творчеството си до върховете на майсторството. В един прекрасен ден щедрият и весел Лъв ще каже изведнъж: Любима, а защо салфетките не са подредени както трябва?. Ще ви се наложи не само да изучите правилата на санитарията и хигиената, но и да готвите.

Към 60 години Лъвовете-Деви се превръщат във Везни. Е, можете вече да си отдъхнете, да поговорите и да се повеселите. Само че ще трябва вие да взимате решенията.

ДЕВА

Тази неуморна служителка на логиката и анализа може да почувства удовлетворение не от точността, а от хармонията, и да усети радостта от общуването.

Към 30 години Девите се превръщат във Везни. Можете най-накрая да въздъхнете облекчено и да не се тревожите за чистотата на иглата в купата сено. Но ще трябва през цялото време да мислите какво ще кажат хората.

Към 60 години Дево-Везните се превръщат в Скорпиони. Ето това е за любителите на силни усещания. Ще ви бъдат припомнени всички изневери и грешки. Ще трябва да се примирите с подозрителността и ревността.

ВЕЗНИ

Тези привърженици на мира с цената на всичко, които често се настройват към партньорите и се съмняват в себе си, могат изведнъж да осъзнаят, че критиката и искреността не са нещо лошо, а понякога и са необходими за усещането за пълнотата на живота.

Към 30 години „най-закоренелите” Везни ще станат Скорпиони. И на смяна на вечното желание да блестят и да се веселят, запазвайки видимо приличие и чувство за собствено достойнство, може да дойде желанието да изясняват и разобличават. Ще ви се наложи не само да изслушвате оплакванията на конкуренти, съперници, съседи, но и да усвоите правилата на конспирацията.

А на 60 вашият Везни-Скорпион всичко ще ви прости и ще се отправи с мирна мисия заедно със също такива весели към 60 години Дево-Везните се превръщат в безгрижни Стрелци, в какъвто ще се превърне и самият той. Или пък ще въведе ред във всички финансови и юридически документи.

СКОРПИОН

Критичен и подозрителен, Скорпионът с изненада установява, че не само може да си позволи да се отпусне и да отстъпи, за да види голямата картина на живота, но и открива своята щедрост.

Към 30 години Скорпионът се превръща в Стрелец. Забележителна комбинация! Той най-накрая ще престане да ви следи. Но уви, самият той може да изчезне в неизвестна посока. Наистина, не за дълго, но все пак ще имате време да си отпочинете. При това изведнъж става щедър.

Не бива да се отпускате обаче, защото към 60 години Скорпионът се превръща в Козирог и тогава ще ви бъдат припомнени всички пропуски и провинения. А дневният режим става правило №1.

СТРЕЛЕЦ

Ентусиаст и пътешественик, независим и оптимистичен, той може да се почувства отговорен и не само да се установи на едно място, не само да постига, но и да гради свой свят.

Към 30 години вече можете да не откриете Стрелеца у този човек. Ще изчезне добрякът, алтруист и вечен оптимист с фразата „Всичко е нормално! Животът е прекрасен!”. Денят става разписан по часове и минути, въвежда се ясен график, строг поглед, крачка встрани ви заплашва с лишаване от блага. Но пък и сметката в банката е солидна.

Към 60 години Стрелецът се превръща във Водолей и може да раздаде имуществото си на онези, които споделят интереса му към новите философии.

КОЗИРОГ

Независимо къде е и какъв е, този консерватор и администратор ще почувства влечение към всичко ново, към общуване, както и неуправляемост и желание да се измъкне от установените рамки.

Към 30 години Козирозите се превръщат във Водолеи, изчезва досадата им, трезвата пресметливост и вечната фраза „Успокой се и си върши работата!”. Изведнъж той е обладан от авантюризъм, може да прояви интерес да отремонтира стария „Опел”, обрасъл с трева в двора на дядо си.

Към 60 години Козирогът-Водолей се превръща в Риби и настъпва време да му разкажете умилителната история на своето детство.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят обича да живее и работи само с онези, които споделят възгледите му. Но той изведнъж ще усети, че не само съмишлениците заслужават вниманието му, а духовните изследвания са дори още по-интересни от научните.

Към 30 години Водолеите се превръщат в Риби – стават стеснителни и разсеяни, чувствителни и сълзливи. Ро-мантиката, фентъзито и красивите сериали се превръщат за тях във всекидневна храна. Къде изчезна любовта към новото и необичайното? Те се ровят в сандъците на баба, плачат над детските фотографии и просто оглупяват от малко вино. Превръщат се в защитници на слабите и угнетените. Мамят ги, защото стават пре-калено доверчиви към всеки, който ги помоли за помощ. Обрастват в комплекси, при това често измислени.

Към 60 години при Водолеите настъпва революция и те се превръщат в Овни. Представяте ли си как се чувства 7-годишно момченце, което се оказва в тялото на боксьор например – огромна сила и увереност във всичко. Направо ще се пръснат от оптимизъм.

РИБИ

Към 30 години Рибите придобиват качества на Овен и стават активни, бодри, искрящи от оптимизъм. Мъжете започват да преследват жените, изчезват страховете и комплексите им. Увереността и наглостта се превръщат във втора кожа. Водят активен живот – работа, тренировки, а нощем – пълна програма. Пращят от здраве и сили!

Към 60 години Рибите се превръщат в Телци. Започват да ги вълнуват парите, ценностите и всичко, което може да се пипне. Те престават да се доверяват, интересува ги единствено сметката в банката, опитват се да отгледат рядък вид цвете. Не страдат от сантименти, а старостта посрещат трезво и осигурено.

Източник: po-krasivi.net

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme