Пакостливите страни на зодиите

zodii-horoskop_resized

Каква пакост може да очаквате от представителите на различните зодии? Добре е да сте подготвени, за да знаете как да реагирате в определени ситуации.

Мъжете Овни спорят, дори когато са убедени, че не са прави. Една от най-лошите им черти е, че вдигат скандали. Жените Овен са в състояние да се правят, че изобщо не познават мъжа, с когото са изпитали наслада предишната нощ. Те винаги избухват на тема ревност.

Телците са прекалено бавни, и дори мързеливи, и най-голямата пакост, която могат да направят, е да забавят изпълнението на важна задача. Жената Телец е перфектна майка, но често ще замеря мъжа си с чинии.

Мъжете Близнаци са непостоянни и обичат да се гаврят с хората. Те винаги са готови да ви направят някой гаден номер. Жената Близнаци е идеална за съпруга, но прекалено често лъже.

Раците смятат, че жените са създадени само за да им угаждат. Не търпят чуждо мнение и лесно избухват, но не нанасят удари под кръста. Жената Рак ще плаче денонощно, за да изглежда слаба и ранима, но е отмъстителна и си връща за най-малката обида.

zena-zla_resizedВисокомерните Лъвове са прекалено заети със себе си, за да помнят както обидите, така и обещанията. Понякога обаче са дребнави и могат да скроят гаден номер дори на приятел. Жената Лъв харесва мъже, които доминират над нея, а тези, които я обичат, са обречени на най-гадното отношение, което могат да си представят.

Педантичните мъже, родени под знака на Девата, не показват емоциите си. Единственото, което могат да причинят на околните, е да ги карат да работят неуморно, тъй като самите те са работохолици. Жената Дева не е в състояние да навреди на никого, дори ако са се отнесли много зле с нея.

Мъжете Везни обичат да превръщат живота в театър, но когато нещата не вървят по техните планове, те стават дребнави и зли, склонни са към отмъщение. Жените Везни са убедени, че са най-красивите създания на света. Те действат на нервите на половинките си, като постоянно си просят комплименти.

Скорпионите са злопаметни и самовлюбени, те не понасят мрънкането и възраженията. Отмъстителни са и при отмъщението си използват коварни методи, за да вгорчат живота на жертвата си. Жената Скорпион лесно се превръща в лепка и е трудно да се отървете от нея, но не е отмъстителна.

Мъжът Стрелец е раздразнителен и изневерява при всяка възможност, освен това често лъже. Жената Стрелец е женския вариант на Казанова, това е най-лошата й черта.

Козирогът се превръща в досадник с постоянните си поучения и винаги се жени по сметка. Дребнав е и отмъстителен. Жената Козирог се чувства емоционално измамена, независимо с кой мъж е, а най-лошата й проява е, че обича да командва.

Мъжът Водолей може да ви изненада неприятно с това, че вечно нещо не е разбрал, и обича да изяснява конфликтните ситуации. Често забравя какво е обещал. Жената Водолей се интересува единствено от себе си и ако мъжът не изпълнява капризите й, е в състояние да съсипе живота му.

Мъжът Риби е с мек характер и всяка жена може да го върти на пръста си. Но когато се озлоби, той е готов на всевъзможни подлости. Жената Риби живее в измислен свят, не е отмъстителна, но никога не забравя кой й е причинил зло и при възможност си го връща.

Автор: Нина Норд

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme