Избери дърво и виж какво ти предстои през 2018 година!

dwrvo-predskazanie2018_resized

Снимка: brightside

Избери дърво и виж какво ти предстои през 2018 година!

Всеки малко или много иска да знае какво му предстои.

Повечето психологически тестове целят да разберат какви сте и какво ви предстои. Дърветата, които сме ви приготвили днес, имат разлики най-вече в своите цветове. Изборът на всяко едно от тях подсказва нещо за вас, което не сте и подозирали.

Разгледайте добре картинката и изберете кое дърво ви допада най-много. Това ще издаде вашите скрити желания и ще ви покаже какво ви очаква през 2018-та година. Вслушайте се във вътрешния си глас, а след това проверете какво ви е писано.

1. Дъб

За вас чашата винаги е наполовина пълна. Животът ви е низ от приключения и изненади. През 2018-та ви очакват приятни и значими събития, но само ако сте готови за промени. Обстоятелствата няма да ви ограничават. Изпълнени сте със страст за нови проекти. Ето защо всяко следващо ново постижение ще ви донесе бонус – приятна изненада.

2. Лиственица

Независими до мозъка на костите си, за вас няма нещо, което да ви спре да тръгнете по своя път. През новата година артистичните ви способности ще помогнат за увеличаване на доходите. В работната среда всичко ще върви нормално. Дори не се налага да полагате усилия, просто останете верни на принципите си и ще получите това, което отдавна чакахте.

3. Явор

Чувствителни по природа, вие прекарвате много повече време от останалите хора в мислене за света и себе си. През последните 12 месеца в живота ви се появи човек, с когото в бъдеще ви предстои хармонична връзка. И въпреки че сте си самодостатъчни и не ви липсва нищо, животът ви ще стане дори още по-ярък и изпълнен с невероятни емоции.

4. Елша

Вие сте уравновесен човек, с когото всеки иска да общува. На вас може да се разчита. Доверчиви по природа, понякога сте прекалено наивни и мекушави. Това често ви създава проблеми с противоположния пол. За ваше щастие през новата година ви очакват положителни промени именно в този аспект. Предстои ви да срещнете човек, който ще оцени правилно добрия ви характер и няма да се възползва от него.

5. Мирта

Уверени в себе си, през следващата година ще получите много. В живота ви всичко е под контрол. Никога не разчитате на късмета си и се справяте сами и със собствени сили. Не отлагате нищо за последния момент. Удовлетворение ви носи само добре свършената работа. Всичко това логично ще доведе до успехи и растеж в кариерата през 2018-та година. Повишението е само началото.

6. Слива

Вие сте разумен човек с миролюбив характер. Обичате приятелите си, но цените и времето в уединение. Често се затваряте в себе си и мислите за смисъла на живота. Така си почивате от околния свят. Нуждаете се от лично пространство, но през 2018-та то ще бъде нарушено от нов човек в живота си. Той ще преобърне живота ви и ще ви накара сами да искате да разкриете сърцето си пред него. Не се колебайте – това е най-правилното решение.

7. Липа

Винаги анализирате всичко. В комбинация с вродената ви чувствителност, вие знаете кои са истински важните неща в живота. Към вас случайно се насочва изключително ценен човек и ваша задача ще е да го задържите в обкръжението си. През 2018-та година ще срещнете човек с не по-малко изтънчен усет за стил от вас, в чийто живот културата играе също толкова важна роля.

8. Кестен

Романтик и мечтател, вие не приемате нещата от рационалната им страна. Емоциите са много по-важни за вас. Нямате намерение да общувате с хора, които отричат романтиката и се осланят само на разума. Това поведение ви води пряко в обятията на човек, който е същият мечтател като вас. Той няма да ви ограничава в проявяването на различните ви емоции и чувства, а това ще ви накара да се влюбите безутешно.

9. Върба

Екстроверт по природа, вие обичате да рискувате и поемате отговорности. Рутината ви е писнала и нямате търпение да излезете от границите. Съдбата ви е подготвила главна роля в предстоящите интензивни събития. Благодарение на инициативността ви ви очакват промени, които ще ви изведат на преден план. Най-после се доближавате до дълго бленуваната слава.

Автор: Пламена

Източник: laf.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme