Тук е нумерологичният ви хороскоп за месец ЮЛИ

horoskop-cisla-uli_resized

Ако сте любопитни да узнаете какво ви очаква през месец юли според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при пресмятането получите числата 11 или 22, трябва да ги оставите така, защото те имат специално значение в нумерологията. Но при останалите случаи, трябва да продължите пресмятането, докато стигнете до едноцифрено число от 1 до 9.

Ето и пример, който ще ви помогне да се ориентирате при пресмятането на личното си число:

Ако вашата рождена дата е 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът се запазва 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което прави 18. Сборуваме още един път, за да получим едноцифреното лично число 9.

1. Започнете нещо ново

Месец юли ще ви поднесе възможности да започнете нещо ново и да се заемете с някои вълнуващи проекти. Бъдете инициатор и започнете да работите по това, което наистина искате. Дори хората, които в миналото са се опитвали да ви спънат, ще са безсилни пред желанието ви да осъществите мечтите си. Толерантността към чуждото мнение ще ви е то полза този месец. Затова се опитвайте от време на време да гледате на ситуациите от различен ъгъл.

2. Бъдете по-мили към другите

Благодарение на грижовната си природа и нежната страна от характера си, този месец ще привличате голяма подкрепа от околните. Ако се чувствате самотни, помислете за осиновяване на домашен любимец или пък се виждайте по-често с приятелите си. Благородните и мили жестове към другите през този месец ще ви се отплащат, така че се старайте по-често да давате, отколкото да вземате през следващите дни.

3. Научете нещо ново

Този месец ще ви отваря врати, чрез които да научите нещо ново и да придобиете нови умения. Може да се запишете на курсове, с които да увеличите знанията си. Ако не разбирате нещо, не се срамувайте да си признаете и да се възползвате от възможността да се научите. Всяка грешка ще ви помогне да се подобрявате. Ако вие самите сте учител, през този месец ще може да научите повече от своите ученици, отколкото от книгите.

4. Работете по това, което наистина обичате

Този месец ви приканва да бъдете себе си, а не да се стараете да се впишете в тълпата. Не се страхувайте да покажете някои необичайни страни от характера си и да се посветите на любимите си хобита. Влезте смело в ролята на аутсайдер и се заемете с нещо не толкова популярно, но което ще ви донесе вътрешен мир. Работата по креативните проекти ще увеличи вашата увереност.

5. Позволете си повече свобода

Този месец защитавайте своята независимост и свобода. Разчупете обичайната си рутина, заминете на дълга почивка, заемете се с креативен проект или започнете да спортувате по-често. Това ще отключи енергията ви за нещо ново и вълнуващо. Ако искате да напуснете работа, този месец е идеален да започнете нещо неконвенционално, което ще ви дава повече свобода. Не бързайте със сериозното обвързване, а се наслаждавайте на повече неангажиращи флиртове през юли.

6. Помагайте на хората около себе си

Находчивостта ви през този месец ще е в най-силната си фаза. Използвайте я, за да намерите нова работа, ново жилище или да репите проблемите на любим човек. През този месец се старайте по-често да помагате на хората около себе си и откликвате, когато ви търсят за съвет. Това ще ви помогне да създадете по-лоялни приятелства и когато вие имате нужда от помощ, десетки хора да се отзоват.

7. Планирайте внимателно целите си

През този месец не прибързвайте с действията, а внимателно обмисляйте всяка своя стъпка. Търсете информация за това, което ви интересува, както и мнението на хората около вас. Това ще ви помогне да съставите по-разумни планове за изпълнение на целите си. През месеца ви очаква повече работа, но се старайте да не се затрупвате с ангажименти, а да отделяте време за забавления и приятели.

8. Бъдете пример за подражание

През този месец ще може да вземете съдбата си в ръце и да постигнете това, от което имате нужда. Независимо дали се отнася за вашия бизнес, финансово положение и привличане на подкрепа ще имате късмет. Но се старайте да не принуждавате хората да работят за вас. Използването на сила и заплахи няма да действа ефективно. Вместо това се постарайте да бъдете пример за подражание, който околните ще последват.

9. Изхвърлете всичко ненужно

През месеца ще имате възможност да опростите живота си и да се радвате на по-малко, но по-качествено. Изхвърлете всичко ненужно от гардероба си и изтрийте контактите на хора, с които нямате никакво намерение да се чувате и виждате. Не бягайте от предизвикателствата през месеца, тъй като те ще ви позволят да видите някои събития в истинската им светлина и да решите проблемите си в зародиш.

11. Посветете се на любимите си хора

През този месец фокусирайте цялото си внимание върху връзката с най-близките ви хора. Намерете начини да покажете на приятелите си, роднините и романтичния партньор колко цените времето си с тях. Ако търсите любовта, този месец ще ви създаде възможности да откриете човека за себе си. Посещавайте по-често любимите си места и се забавлявайте, защото това ще привлече точния човек за вас.

22. Започнете нещо сигурно и стабилно

През този месец се фокусирайте върху възможностите да изградите нещо стабилно и сигурно. Може да е покупка на нов дом, започване на сериозна връзка или започване на работа, която ви гарантира стабилни и постоянни доходи. Помислете от какво ще имате полза не само сега, а и в бъдеще. Работете упорито и в бъдеще няма да се тревожите за спокойствието и сигурността си.

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme