Чудо: Бг лечител топи тумори с ръце и горещи молитви (Цери безплодие и лудост)

Лечител от България върши чудеса

Лечител топи тумори с ръце и горещи молитви. Твърди, че може да излекува и такива, които вече са отписани от докторите. В практиката му има хиляди подобни случаи, а болните не спират да го търсят от цялата страна.

lecitel-bg1_resizedЛечителят от Ботевград

Красимир Петков от Ботевград е известен почти като кино звезда. За спасение към него се обръщат болни от рак, които вече са изгубили последната надежда. Или са опитали всичко.

Ясновидецът твърди, че топи не само тумори с ръце, но спасява от безплодие, цери и дископатии. И то само с горещи молитви и със силата на енергията.

Вече 20 години пътува из страната и помага на болните. Сред клиентите му имало министри, дори хора от сенчестия бизнес и доста заможни люде. По времето на соца Красимир Петков е работил като барман.

След пет години в затвора е помилван. Тогава Красимир е на 33 години. Но става чудо. Пред него се явил Христос и му казал, че е орисан да лекува хората. Изпитва дарбата първо върху себе си.

Напипва бучка на гърдите си и се затваря в къщи. Но с горещи молитви и ръцете си я стопил. Така се излекувал и повярвал.

Спомня си за момиче, чиято ръка цялата била в бучки. За нея лекарите казвали, че организма й е натровен и не давали гаранция за спасение. Той я лекува и изправя на крака. Жена, която осем години се мъчи да зачене, става майка.

С негова помощ. За лечителят този случай е гордост и още едно доказателство за дарбата му свише.

Красимир Петков твърди, че помага и на пациенти с проблеми на слуха. Лекува още туберкулоза, както и болни с психически заболявания. Но преди да започне със сеансите, лечителят им поставя едно условие. И то е болния първо да се покае.

Автор: Ани Николова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme