Сензация! Запис разкри защо никой вече не стъпва на Луната

luna-senjacia_resizedНаистина ли са извънземните?

Американските астронавти Нийл Армстронг и Едуин Олдрин кацат на Луната през 1969 година. След завършването на мисията Аполо 11″ НАСА провежда пресконференция, записите от която стават известни едва сега. Това съобщават световните медии и разкриват, че Нийл Армстронг още тогава разказва за гигантски НЛО, които преследвали кораба му в лунната орбита.

Освен това, уфолозите публикуват и засекретен преди запис, който според тях е направен от американските астронавти по време на кацането им на Луната. Привържениците на конспирационните теории предполагат, че е имало действително присъствие на извънземна цивилизация. Видеото показва странните съоръжения на извънземната раса.

На записите се виждат сгради, построени на няколко нива от огромни каменни блокове и колони с големи врати и прозорци. Армстронг и Олдрин изучават многоетажната сграда. Самото видео дава и представа за размерите й, пише Блиц. А днес уфолозите предполагат, че именно тази среща с представителите на извънземна цивилизация слага край на по-нататъшните полети на Луната.

От своя страна от НАСА отричат оригиналността на записа. Но все пак съществуват множество фотографии на лунната повърхност, на които могат да бъдат забелязани построени от извънземните сгради.

Източник: marica.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme