Виж бъдещето си! Избери си фея и разбери какво те чака в следващите 30 дни

test-fei-3_resized

Снимка: propositive.ru

Няма по-хубаво от това да знаеш какво ще ти се случи в бъдеще. Някои дават мило и драго да разберат какво ще ги сполети. За щастие открихме начина да видим напред.

Изберете си картинка и ще разберете какво ви очаква през следващите 30 дни. Няма да повярвате колко точен е отговорът.

За да видите какво ви очаква, използвайте интуицията и вътрешния си усет и се съсредоточете върху конкретен въпрос. Изберете тази картинка, която ви харесва най-много и я запомнете.

Съветът е да не се опитвате да анализирате предложените изображения предварително. Разчитайте само и единствено на интуицията си. Само така ще определите как най-добре да постъпите в дадена ситуация.

Има едно важно условие, за да видите истинското си бъдеще, и то е да останете сами. Не се вълнувайте и останете спокойни. Потопете се в мислите си за това кое ви терзае най-много. Едва тогава интуитивно изберете картинката, която ви привлича. След това вижте посланието на феите за това какво ви очаква в следващите 30 дни.

1. Само хубави моменти

Колкото и да не ви се вярва, и във вашия живот идват приятни моменти. Не се страхувайте от тях и се отпуснете. Не бъдете негативни към промяната. По пътя към целта си затворете една врата и смело отворете следващата. Там ще намерите нещо ново. Бъдете малко по-големи егоисти и по-често слушайте себе си.
2. Търпение

Няма нужда да бързате. За всичко си има своето време и място. Проявете търпение и бъдете последователни. Уверете се, че в този период всичко върви по план. Търпение проявете и към близките си приятели.

3. Промяна

Време е да помислите перспективите в живота си. Ако в ежедневието ви се струва, че живеете на автопилот, си спомнете, че всичко е във вашите ръце. Сами можете да промените напълно живота си. Бъдете отворени към новите нещата и промяната. Ако слушате вътрешния си глас, сами ще изградите собственото си щастие. Всичко ще се реши съвсем скоро.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme