Тест: Кой е най-глупав на картинката

kartinka-nai-glupav_resizedНашият избор ни определя, дори и да е по привидно незначителен въпрос. Това е начинът, по който функционира нашето подсъзнание.

Изберете най-глупавия човек на картинката, за да ви кажем какъв е вашият характер.

1. Вие сте лидер и най-вероятно екстроверт. Хората около вас могат да ви имат доверие и да разчитат на вас. Вие имате изградена репутация пред околните на упорита и решителна личност. Често взимате прибързани решения. Опитайте се да отделите малко повече време да помислите върху идеите си.

2. „Два пъти мери, веднъж режи!” Тази стара поговорка определено е за вас. Мъдростта и емоционалната стабилност са това, което ви определя. Понякога се опитвате да прехвърлите задълженията си върху другите. Вие сте добър човек и често хората около вас са изкушени да се възползват от добротата ви.

3. Вие сте смел мечтател. И по някакъв начин успявате да превърнете мечтите си в реалност. Околните често не ви разбират, тъй като вашите възгледи изглеждат екстравагантни за мнозина.

4. Вие сте много принципен и упорит човек. Имате мнение за всичко и винаги сте готов да се противопоставите на системата. Но бъдете внимателен и не правете неща, които могат да са вредни за вас, само за да се докажете пред другите.

Източник: brightside.me

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme