Какъв ще бъде ЮНИ за теб – разбери в нумерологичния хороскоп за месеца

numerologia-yni-2018_resized

Ако сте любопитни да узнаете какво ви очаква през месец юни според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при пресмятането получите числата 11 или 22, трябва да ги оставите така, защото те имат специално значение в нумерологията. Но при останалите случаи, трябва да продължите пресмятането, докато стигнете до едноцифрено число от 1 до 9.

Ето и пример, който ще ви помогне да се ориентирате при пресмятането на личното си число:

Ако вашата рождена дата е 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът се запазва 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което прави 18. Сборуваме още един път, за да получим едноцифреното лично число 9.

1. Юни ще ви донесе много промени

През този месец се пригответе да се сбогувате с много от старите си схващания и да промените изцяло ежедневието си. В живота ви ще се появи нов човек, който ще ви накара да видите света по друг начин и да отворите съзнанието си за неща, които са ви се стрували немислими досега. Предстои ви духовно пътуване към вашето по-мъдро Аз и съвсем нови изживявания.

2. Енергията ви нараства

През този месец ще усетите как енергията ви нараства, а заедно с нея и амбициите ви. Ще сте изключително мотивирани да се впускате в нови начинания и да експериментирате с външния вид и отношенията си с противоположния пол. Периодът ще ви докаже колко гъвкави сте всъщност и колко голям е потенциалът ви. Очаквайте нови запознанства и интересни предложение.

3. Фокусирайте се върху кариерата и обучението си

През този месец ще боравите добре с данни и ще усвоявате новата информация с лекота. Използвайте момента, за да подобрите квалификацията си. Всички обучения ще са ви от полза. Новите знания ще ви дадат възможност да се издигнете в службата или да си намерите нова работа, в случай че не сте доволни от сегашната си позиция.

4. Време е за почивка

Юни е подходящо време да се оттеглите от светската суматоха и да се уедините. Почивка сред природата би ви се отразила много добре. Имате нужда да съберете мислите си и да предвидите следващите си цели. Нуждаете се и от повече време за себе си. Достатъчно усилия отделяхте за чуждите проблеми. Сега трябва да обърнете внимание и на собствения си живот.

5. Научете се да управлявате времето си по-ефективно

Отделяте много време за несъществени занимания, а най-важното претупвате. През юни ще ви се наложи да осмислите приоритетите си и да управлявате живота си по-внимателно. Бъдете разумни с решенията, които взимате. В никакъв случай не предприемайте кардинални промени, без да сте се допитали до другите членове на семейството си.

6. Не правете големи планове

През юни ще започнете да планирате летните си почивки и пътувания. Но ви съветваме да не се вкопчвате отчаяно в намеренията си. Месецът ще е много динамичен за вас и непрекъснато ще се оказвате в непредвидени ситуации. Твърде възможно е някои от плановете ви да се променят в последния момент или изобщо да не се осъществят.

7. Вселената ще изпита отношенията ви

През този месец ваши приятелски или романтични отношения ще се окажат пред поредното голямо изпитание. Ще трябва да осмислите ролята си в тях и какво точно очаквате от съответната дружба. Възможно е тя да не устои на трудните премеждия и да приключи. Но също така има вероятност да стане още по-силна след всички перипетии.

8. Вгледайте се във вътрешния си свят

През този месец е добре да се погрижите най-вече за здравето и спокойствието си. Не се опитвайте да сте твърде активни в кариерата или на любовния фронт. Излишните вълнения и действия само ненужно ще ви изтощят. Вместо това посветете време на себе си и на релаксиращи занимания, които ви носят удоволствие и положителен заряд.

9. Поработете над комуникацията си

Имате какво да подобрите в поведението си, за да направите комуникацията си с околните по-гладка. Напоследък сте загубили вярва в близките си и това започва да пречи на отношенията ви. Трябва да си върнете доверието и да започнете отново да споделяте с тях. Затворили сте се в себе си и не допускате никого. Но няма да издържите още дълго сами.

11. Бъдете по-сериозни към обещанията си

Имате навика да правите гръмки изказвания и да давате обещания, който в крайна сметка не спазвате. Това отблъсква все повече хора. Опитайте се да спазвате дадената дума. Или просто внимавайте какво обещавате. Колкото по-скромни сте в словата си, толкова по-малко разочарования ще причините на близките си.

22. Спестете си големите очаквания

През юни хората около вас ще са настроени за забавления, почивки и летни приключения. Напълно вероятно е да забравят някои от задълженията си. Преглътнете го и продължете напред, без да се ядосвате излишно. Бъдете възможно най-снизходителни и се радвайте на прекрасния месец, вместо да критикувате и осъждате несериозното поведение на останалите.

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme