През кой месец сте родени? Научете историята си!

mesec-razdane_resized

Януари

Ако сте родени през януари, тогава сте красиви и възхитителни, но се отегчавате лесно. Вие се наслаждавате на кокетничеството и се нуждаете от много време, за да се възстановите, след като са ви наранили, което означава, че просто сте ужасно чувствителен човек.

Февруари

Ако сте родени през февруари тогава сте много разумен и интелигентен човек. Вие сте честен и истински. Имате темперамент, който е постоянно динамичен, но обикновено сте тих и срамежлив, но привлекателен.
Вие сте съсредоточени върху постигането на целите си и се наслаждавате на създаването на приятелства. Вие сте ужасно романтичен човек и бихте искали да намерите начин да покажете допълнителни емоции.

Март

Хората родени през Март имат привлекателна личност, която много хора намират секси. Те са удивително любезни, но често са срамежливи и резервирани отначало. Бебетата, родени през март, са потайни. Те са инстинктивно честни и обичат да обсипват онези, от които се интересуват, с щедрост.

Те могат да симпатизират лесно на всеки. Също така са страхотни целувачи. Те са изключително надеждни. Покажете благодарност и любезност на хората, родени през март и ще го видите и същата любезност ще ви бъде върната. Те са склонни да не изливат душите си, а предпочитат да потулват чувствата си. Бебетата, родени през март, са много наблюдателни и оценяват другите.

Април

Благи и компромисни. Смешни и хумористични. Инати. Разговорливи. Спокойни и хладни. Мили и изпитващи съчувствие. Загрижени. Лоялни. Сработващи се добре с другите. Много уверени. Чувствителни. С позитивно отношение. Щедри. С добра памет. Умни и интелигентни.

Търсещи информация. Способни да развеселят всички и / или да ги разсмеят. Могат да мотивират себе си и другите. Подхождащи с разбирателство. Потайни. Момче / момиче лудиаци. Обичащи спорта, музиката, свободното време и пътуванията.

Май

Ако сте родени през Май, тогава имате богато въображение и физическа сила и сте запалени по пътуванията, литературата и изкуството. Вие не искате да сте в къщи доста често и не искате да имате много деца. Вие сте трудолюбив индивид, който обича да мечтае, но обикновено страдате от болест в шията или в ухото.

Юни

Ако сте родени през юни, вие почти със сигурност имате най-семплия темперамент, защото сте страхотен флиртаджия и се наслаждавате на създаването на нови приятелства и разбирате от филми. Вие пазите тайните си и сте много чувствителни.

Юли

Ако сте родени през юли, хората нямат проблем да ви разберат. Вие сте честен и ви е грижа за другите. Вие лесно бивате нараняван/а и съдите хората чрез наблюдения. Нямате проблеми с изучаването и сте трудолюбив човек. Винаги се интересувате от старите приятели и от миналото.

Август

Свободна личност, която обича да поема рискове. Захранва се от вниманието и е без самоконтрол. Родените през Август са самоуверени, силни и бурни. Те са много отмъстителни личности. Августовските бебета обичат да говорят и да пеят.
Обичат музиката и са големи мечтатели, които се разсейват лесно. Не се доверяват на всекиго. Имат ГОЛЯМО въображение и обичат да бъдат обичани. Не са големи фенове на образователната система. Родените през този летен месец са непоколебими, игриви и загадъчна. “Очарователни” или “красиви” за всички.

Септември

Септемврийските бебета са винаги в движение и динамични. Те взимат решения на момента, но по-късно съжаляват за решенията си. Те са привлекателни и се грижат за себе си. Септемврийските бебета имат силен манталитет и привличат вниманието.

Те са дипломатически настроени. Приятелите винаги се обръщат към хората родени през Септември заради утехата, приятелската си природа, както и способността си да решават проблемите на хората. Те са смели и не се страхуват от нищо, благодарение на своята приключенска страна.

Тези хора са любящи и грижовни. Те имат огромна щедрост и обикновено имат много приятели. Те са страстни любовници. Тези, родени през септември, са емоционални и упорити. Те се движат бързо и имат отлична памет.

Те винаги успяват да мотивират другите поради собствената си невероятна самомотивация. Пътуването и изследването винаги са черти на бебета, родени през Септември. Понякога те са секси, но само по начин, по който любовникът им разбира.

Октомври

Ако сте родени през октомври, тогава имате вътрешна и физическа красота, но често се ядосвате. Лесно раними сте, но бързо се възстановявате. Вие създавате нови приятели през цялото време и вие сте съгледвач. Вие сте наистина умни и не искате да контролирате емоциите си. Вие сте наистина красиви и секси.

Ноември

Ако сте родени през ноември, вие сте страстни и лоялни, но можете да бъдете опасни. Вие сте много емоционални и срещате нови приятели много лесно и вие сте много социален човек. Вие не се страхувате от нищо и можете да бъдете сами, без проблеми.

Декември

Ако сте родени през декември, вие сте амбициозни и имате активен ум. Имате страхотни умения за обсъждане и сте приказлив човек. Вие сте активни в игрите и връзките и сте влиятелни в организациите.

Източник: okolosvetsko.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme