Аура според нумерологията и какво казва за теб!

aura-cvyt-harakter_resized

Аурата е невидимата светлина, която се излъчва от човека и отразява неговата енергия. В нея е кодирана информация за личността му, начина му на живот, неговите мисли и чувства. Цветът ѝ се състои от множество комбинации, но винаги има един основен. Той разкрива всичко за нас.

Всяка мисъл и чувства, които изпитваме във всеки момент от живота си, се отразява на цвета на аурата ни. Има обаче един основен цвят, който ни разкрива най-много за нашият характер.

Един от начините да определите цвета на вашата аура, е чрез нумерологията. За да разберете какъв е вашият, трябва да съберете цифрите от рождената си дата. Редуцирайте до получаване на едноцифрено число.

Това е вашето нумерологично число и вашият Път на живота/Лична вибрация. Ако например датата ви на раждане е 04.06.1987 г., събирате всяка цифра – 0+4+0+6+1+9+8+7= 35 = 3+5= 8. Полученото число определя вашата идентичност.

Вижте какво казва цветът на аурата за вас.

1. Червен цвят

Вие сте чувствителни и обичате живота. Аурата ви разкрива амбициозен и енергичен човек, който иска всичко наведнъж. Такива хора са добри в леглото. Рядко боледуват и бързо се палят. Огромната им енергия, в комбинация с желанието за приключения, ги прави непредвидими партньори. Трудно е да задържите интереса им за цял живот. Ако успеете обаче, те ще са ви верни. Не са отборни играчи, така че е по-добре да се насочат към самостоятелни дейности, като собствен бизнес.

2. Оранжев цвят

Щедър, честен и добросърдечен човек, той обожава да прави подаръци. Също така винаги иска да е център на вниманието. Ако са сами, се потискат. Околните ги харесват, защото проявяват пълно разбиране към емоциите и проблемите им. Те са чудесни партньори и човекът до тях е истински щастливец. Най-големият им недостатък е нетърпението им. Трябва първо добре да помислят преди да действат, особено, ако са подтикнати от емоция.

3. Жълт цвят

Това е една крайно аналитична личност със завиден ум. Нужен им е само един поглед, за да са наясно с всички детайли. Самодостатъчни са си и нямат нужда от нечия компания. Леко ексцентрични, с необичайният си начин на мислене или отделеност към хобито си, те не трябва да се подценяват. Само за секунда разбират това, което останалите не могат да схванат с години. Трудно е да покорите сърцето им, но успеете ли, ще са всеотдайни. Добре е да не прекаляват с критиките.

4. Зелен цвят

Това са креативни и упорити хора, които са перфекционисти. Имат око за красивото, което веднага си личи по чудесния им стил. Писано им е да бъдат популярни и останалите да им се възхищават. Винаги обмислят решенията си. Ето защо рядко правят грешки. Не общуват току-така с всеки, камо ли да го допуснат в сърцето си. Когато това стане обаче, ще обичат и много ще държат на него. Съветът към този човек е да не прекъсва връзката си с природата и духовната хармония, която му е дадена.

5. Тюркоаз

В кръвта им е да организират. Бързо се отегчават и сменят целите си често. В същото време успешно мотивират околните и се превръщат в естествени лидери. Мразят някой да се опитва да ги командва. Добре е да са малко по-спокойни и да имат търпение, което да им помогне да се справят с всичко.

6. Син цвят

Това са харизматични и комуникативни хора, които имат най-силните характери. Винаги взимат правилните решения, заради което може да им се доверите. Винаги държат на честните отношения и това е причината лъжата страшно много да ги отблъсква и обижда. Във личните отношения си верни, проявяват разбиране, но в никакъв случай няма да търпят манипулации и номерца. Винаги искат да свършат много неща, да стигнат много далече, а това ги превръща в работохолици. От това обаче страда личният им живот. Добре е да насочат усета си към баланса към всички сфери на живота си.

7. Виолетов цвят

Този човек е уникална комбинация от силна емоционалност, способност да усещаш настроенията на другите и мистичност. Изключително трудно е да ги разгадаеш. Обичат новите неща и винаги искат да им се случва нещо различно. Нямата много приятели, но не са им и нужни. Предпочитат да имат малко, но верни хора до себе си. В любовта често ги застигат разочарования. В крайна сметка това ги води към перфектната половинка. Страшно чувствителни са към безпомощните животинки, които често прибират или хранят. Добре е да не са толкова предубедени към хора, които все още не познават.

8. Розов цвят

Абсолютни мечтатели и големи романтици, те са нежни и грижовни. Никога обаче не подценяват значението на материалните неща. Ценят парите и, ако се наложи, са много практични. Никога не биха изоставили близките си и винаги се грижат за тях. В тях няма злоба, но винаги отстояват позициите си до край. И не преглъщат обидите, а жестоко си отмъщават за тях. Добре е да спрат да бъдат толкова наивни в любовта и да се научат да различават истинските чувства от страстта.

9. Сребърен цвят

Този човек е силно надарен с чувствителност, интуиция, мъдрост и аналитичен ум. Той умее да види кой е най-правилният начин за действие. Винаги прилагат духовното си разбиране по много практичен начин. Извличат максимума от всяка ситуация и се възползват от всяка възможност. Физическата им привлекателност само засилва магнетизма им. С една дума – те са благословени. В крайна сметка винаги достигат до пълна хармония и в кариерата, и в любовта. Добре е да проявяват разбиране към мнението и на другите. Дори то да е грешно, всеки има право на такова.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme