Личността, в която бавно, но сигурно се превръщате, според зодиакалния ви знак

zena-licnost_resizedОвен

Бавно, но сигурно се превръщате в човек, който първо мисли и след това действа. Човек, който предварително се замисля по какъв начин ще повлияят думите ви върху човека, към когото се обръща, вместо да мисли единствено за себе си. Ставате все по-малко егоистични, защото започвате да осъзнавате колко голяма нужда има светът от доброта.

Телец

Бавно, но сигурно се превръщате в човек, който умее да прощава. Човек, който е готов да загърби миналото и да продължи смело напред, вместо да се връща назад отново и да се самообвинява за грешките, които е допуснал. Превръщате се в човек, който приема факта, че животът се променя и в това няма нищо лошо.

Близнаци

Бавно, но сигурно ставате все по-уверени в себе си. Вече не се критикувате толкова често. Не се обвинявате за всяко нещо, което се е провалило. Бавно се превръщате в свой приятел, вместо да играете ролята на собствен враг, защото любовта към себе си е най-важната любов.

Рак

Бавно се учите как да заставате зад думите и действията си. Да заставате зад себе си. Вече не приемате лошото държание на останалите. Осъзнавате колко много заслужавате и няма да се съгласите на по-малко. Казвате „не“ на токсичните хора и се дистанцирате от тях с решителност.

Лъв

Бавно, но сигурно се учите да харесвате околните, вместо да завиждате на успеха им. Учите се да контролирате ревността си. Осъзнавате, че няма смисъл да се сравнявате с околните, защото всяко житейско пътешествие е различно и вашето не е по-малко вълнуващо.

Дева

Ставате все по-нежен човек. Превръщате се в личност, която изслушва останалите, вместо винаги да настоява, че е права. Личност, която говори по-малко и слуша повече. Ставате все по-малко критични към останалите, защото знаете, че песимизмът не помага на никого.

Везни

Ставате все по-решителни. Превръщате се в човек, който знае какво иска и преследва мечтите си, без да се колебае. Започвате все по-силно да вярвате в способностите си, вместо да се колебаете дали постъпвате правилно или не.

Скорпион

Ставате все по-малко песимистични. Винаги ще защитавате сърцето си и ще го пазите, но се учите да спускате гарда в правилните моменти. Осъзнавате, че някои хора наистина заслужават да получат доверието ви.

Стрелец

Бавно, но сигурно се превръщате в човек, който има търпение. Осъзнавате, че хубавите неща изискват време. Че чудесата не стават за една нощ. Знаете, че трябва да работите, ако искате да достигнете целите си и сте съгласни на това. Готови сте да положите усилия.

Козирог

Бавно, но сигурно се превръщате в по-мил и отворен човек. Човек, който е по-склонен да сподели чувствата си, вместо да крие всичко в себе си. Човек, който е готов да даде шанс на любовта, вместо да пропуска всяка възможност, само защото е прекалено изплашен, за да я сграбчи.

Водолей

Ставате човек, който умее да използва логиката си. Превръщате се в човек, който не позволява на чувствата да владеят цялото му поведение. Вслушвате се все повече в разума си. Опитвате се да постъпвате правилно и да не залагате толкова на импулсивното.

Риби

Бавно, но сигурно се превръщате в човек, който живее в настоящето. Все по-малко търсите убежището на самотата. Все по-малко мислите за това, че другите са винаги по-добре от вас. Учите се да приемате себе си, такива каквито сте сега, днес, в този момент.

Източник: nejno.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme