Изберете карта Таро, която ви харесва най-много и научете, какво означава сега в живота ви

test-karti-taro_resizedТаро съветите са пълни с мъдрост, съвети и уроци по живота, които могат да ни помогнат да помним и разберем преживяванията. Днес нашият оракул ни съветва какво да научим с ума си и какво да чувстваме в сърцата ни.

Така че всичко, което трябва да направите, е да изберете една карта, която ви харесва най-много и да прочетете по-долу, за да откриете значението, което тя носи за вас.

Ако избирате Карта 1

Вероятно разбирате идеално на интелектуалното ниво, че вашите родители са страдали като деца, че детството им е било пълно с бедност и любовта, която те са дали, е била тази, която са знаели, но сърцето ви все още твърди, че родителите ви не са били достатъчно любящи или с повече разбиране към вас.

Съвет: Затворете очи и тихо попитайте сърцето си, ако наистина сте в мир с детството си или все още има нещо, което боли. Изцелението не е в ума, трябва да търсите мир в сърцето си. Щом намериш мир, можеш да продължиш живота си и да намериш истинско щастие.

Ако избирате Карта 2

Може би не говорите за това, от което страдате много, защото на умствено ниво разбирате какво се е случило между вас, но сърцето ви все още е тъжно и все още плаче за любов и щастие.

Съвет: Ако гневът ви ви се струва възможност да намерите добър партньор или понеже сте имали лоши моменти в последната си връзка, трява да преминете към следващата глада в живота си без страх. Нека умът ви да обясни нещата рационално и потърси изцеление за болното ви сърце, така че следващата ви връзка да е изпълнена с доброта, любов и щастие.

Ако избирате Карта 3

Вие сте подценявали себе си за дълъг период от време. Вие сте опитали толкова много неща в живота си, но страхът от провал ви е възпрепятствал да постигнете успех в някоя от тях и затова сега се страхувате да опитате нови неща отново или да търсите нови хора в живота си.

Съвет: Отидете до сърцето си, за да излекувате тази болка, която все още не ви позволява да се чувствате 100 % щастливи от живота си, от вашите цели, от това, което сте постигнали. Не се страхувайте да усетите тази болка, това е единственият начин да се излекувате. Достигнете дълбоко в себе си, за да откриете самочувствие и самоувереност, че можете да постигнете всичко, което сте си поставили, и всичко, което правите, ще бъде успешно. Ако можете да постигнете успех с ума си, тогава можете да го направите с физическото си тяло.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme