Рейтинг на съпругите сред зодиите-Съпругата Везни-Просто мечта, Скорпион Изключително красива

zena-nai-dobrata_resizedКоя е най-добрата жена във Вселената? Отговорът е очевиден, но все пак! Нека да видим какво казват звездите за нея.

Намерили сме, коя е най-добрата жена сред зодиите, а и с кои трябва да сте по-внимателни!

12-то място – СКОРПИОН

Изключително красива, безумно атрактивна и много интелигентна е жената Скорпион – най-лошата жена в света! В края на краищата, човек, който я взема за жена, се продава в реално робство! Без съмнение, да служи на ценната дама е чест и удоволствие за всеки мъж, но докато привикне със сложния й характер, ще оплешивее, ще получи еректилна дисфункция, и ще се пенсионира.

11-то място – РИБИ

Ожените ли се за Риби, това е като да имате коте, защото толкова са и ползите от нея. Риби – неземни и атрактивни същества! Ако е в добро разположение на духа, може да позволи да я носите на ръце, а по волята на някаква мистериозна причина, представителите на силния пол попадат във фанатична зависимост от тази зодия. И ако някои смелчаци успяват да скъсат отношенията си с Рибата, животът им става безсмислен и пуст.

10-то място – ЛЪВ

Най-смелите се бият с лъвовете. Съпругата Лъв е като скъп прозорец – тя има най-красивите накити, най-добрите коли и всичко най-най-най! Всичко зависи от апетита на дивия звяр. Теоретически е възможен развод с хищника, но на практика, след развода всички други жени изглеждат скучни и бледи нейни копия. За съжаление, други Лъвици, за малкото ви останали пари наоколо няма!

9-то място – СТРЕЛЕЦ

Съпруга Сатана! Всичко, което тя иска, е вашата безсмъртна душа! Както казва жената, така и ще бъде, сиреч винаги. Ако сте посмели да не се подчините, ще горите вечно в ада!

8-то място – БЛИЗНАЦИ

Най-опасният вид на жена. Тя знае точно какъв е съпругът й наистина. И няма нищо което можеш да скриеш от нея! Даже не се опитвай! Зоркият й поглед няма да изпусне нищо, така че върни обратно курабийката, и без това си напълнял вече!

7-мо място – ОВЕН

Много интересен вид жена. Тя 0 най-доброто нещо, което може да се случи на един мъж, е убедена самата тя на 100%! Тя ще се бори до последен дъх, но ще превъзпита последния и то в негова полза!

6-то място – ВЕЗНИ

Умела кулинарка, красива, отлична любовница – да, това е съпругата Везни. Мечтаната жена, нали? Но само онези дни, когато Нейно Величество е благосклонно да прояви доброта и нежност. Цялото останало свободно време, Везните отделят в скандали, избухвания и безкрайни караници.

5-то място – ДЕВА

Съпругата Дева – идеалният спътник, най-добър приятел и колега. Убедена е, че двойката трябва да гледа в една посока, и тя е тази, която точно тя избира. Тя ще носи пагоните на семейството. Формално, тук вие сте водачът, но цялата отговорност поема вълчицата Дева. И ако отговорът на предложението за брак е “Ще помисля” – Бягай, брат!

4-то място – ТЕЛЕЦ

Тази дама ще се омъжи за вас, ако сте много забавен и много богат тъпак. Тя няма да отстъпи, докато не ви превърне в успешен човек, макар и цялата радост от вас някъде ще се изпари. Но ако си мислите, че летенето във въображението ви е толкова забавно, защо не опитате с нея!

3-то място – КОЗИРОГ

Идеалният мъж трябва да мъжът на идеалната жена, всичко е елементарно! При избора на партньор, Козирозите са ръководени от печалбата и ползата, а не от някакъв вид любов. И ако една жена ви е избрала и е Козирог, ще имате късмет до края на дните си.

2-ро място – ВОДОЛЕЙ

Второто място отива при Водолей. Завинаги млади, смеят се, ефирни и деликатни, тези дами са мечтата на всеки човек. Въпреки това, все преследват щастието и да я убедите да се омъжи , не е лесна задача.

1-во място – РАК

За Ракът семейството е над всичко! За тази дама е грехота да се оплакваме. Тя е и умна и красива и добра за домашни грижи, и обожава съпруга си. Не сънуваме ли? В края на краищата, семейството – това е важно. Така че дори не смее да пренебрегва семейните си задължения, и им отдава заслуженото!

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme