Гадаене на кафе: Фигурата на кон разкрива много за бъдещето ти!

kon-gadaene-kafe_resized

Фигурата на кон в ритуалите по предсказване на бъдещето се свързва с приток на много мощна енергия, която трябва да се научим да управляваме.

Образът на животното също така се асоциира със свободата, волята, неконтролируемостта, дивото.

Как обаче се тълкува изображението на жребец, появило се в чашата ви за кафе?

Когато говорим за гадания с помощта на топлата черна напитка, трябва да знаем, че конят е символ на материалната страна от нашия живот. Това означава, че той показва усърдията в службата, трудолюбието и целеустремеността ни.

Въобще конят в предсказанията с кафе може да се свърже основно с поривите ни за усъвършенстване на финансовия статус и преминаването ни от една позиция към друга.

Така че, ако сте в търсене на работа и в чашата ви с кафе се появи кон, задължително трябва да му обърнете внимание. Вижте как да тълкувате неговия образ според другите обстоятелства.

1. Кон на дъното на чашата

Ако сте направили някаква инвестиция, подобна фигура на дъното на чашата предсказва, че намеренията ви са били правилни и скоро ще наблюдавате прогрес в проектите си.

2. Кон на гърлото на чашата

Скоро ще започнете да се наслаждавате на плодовете на своя труд. Успехът е близо, само имайте малко търпение.

3. Кон с ездач в чашата

Имайте повече вяра в себе си. Притежавате потенциала да разгромите своите конкуренти и врагове. Само трябва да сте уверени.

4. Кон в спокойна поза

Запътили сте се в правилната посока. Събитията се развиват по план. Продължете в същия дух.

5. Кон в неспокойна поза

Налага се да поработите над поведението си и да осмислите намеренията си. Реагирате прекалено емоционални и това ви пречи да установите нужните контакти.

Автор: Кристина Черникова

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme