Изберете си картинка и вижте в бъдещето!

test-bwdeshe_resized

Всеки тайничко си мечтае да надникне в бъдещето. На пръв поглед невъзможно, всъщност има куп начини да сторите това.

Един от най-лесните начини да видите какво ви чака, е редно да направите този елементарен тест. Нужно е само да изберете картинката, която най-много ви допада и ви е на сърце. Тя ще ви помогне да научите повече за бъдещите събития в живота си. Направете го и ще разкриете бъдещето си.

Погледнете внимателно картината. След това затворете очите си и си представете изображението на символа, който ви харесва най-много. Когато сте напълно убедени в избора си, прочетете интерпретацията на вашия избор.

1. Панделка

Съвсем скоро ще се надигне конфликт в семейството или приятелския кръг. Караницата ще дойде като гръм от ясно небе. Самите вие нямате никакви аргументи, с които да се противопоставите на случващото се. Задачата ви е да не бъдете прекалено твърдоглави. Намалете напрежението и се опитайте да бъдете спокойни и да намерите баланс. Така ще туширате всяко напрежение в семейството.

2. Везни

Очаква ви сигурна печалба. Дръжте очите си широко отворени и не пропускайте знаците на щастието. Везната обаче може да означава още проблеми от миналото, които за щастие ще бъдат решени във ваша полза. Когато положите усилия и демонстрирате смелост, това ще бъде възнаградено.

3. Момиче

Ако сте мъж, картинката ви казва, че скоро ще намерите вашата половинка. Ако вече сте набелязали някоя, обърнете внимание на сигналите и използвайте целия си чар. Не я притискайте обаче, защото може да я изплашите.

Дамите, които са заложили на момичето, трябва да обърнат внимание на своето поведение. Забравете за контрола на партньора си. Бъдете една идея по-нежни и по-женствени. Не бъдете мъжът в рокля, защото не се нуждаете от такова нещо.

4. Дърво

Този избор говори за вродена мъдрост. Скоро обаче тя ще бъде изпитана. Не бъдете разочаровани – знанията ви ще ви помогнат. Не се отказвайте за нищо на света, защото в крайна сметка ще успеете.

5. Файтон

Скоро ви предстои пътуване. Или ще посетите екзотична дестинация, или ще опознаете себе си. В даден момент ще трябва да изберете дали искате да прекратите връзката или ще се опитате да я запазите.

6. Ключ

Скоро ще постигнете целта, която сте си поставили. На този етап трябва да сте внимателни в сътрудничеството с различни хора. Има голяма възможност да се сблъскате с неуважение или предателство.

7. Пръстени

Тази картинка символизира истинската любов. Ако още не сте женени, това скоро ще се промени. А ако вече носите пръстена на вечната вярност на ръката си, може да очаквате нов член на семейството. Освен това, пръстените са символ на приятелство, основано на вярност.

8. Кораб

Самите вие усещате вятъра на промяната. Тя ще е във всички области на живота ви. Само вие можете да решите дали да ги допуснете в живота ви и дали са ви необходими или не.

Източник: laf.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme