Седмичен любовен хороскоп от 16-22 април: Любовният късмет чука на вратата на 4 зодии тази седмица

horoskop-16-22-04-2018_resizedКакво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

ОВЕН

Тази седмица може да се окаже проблематична за любовта. Ако се намирате във връзка ще има неща, които ще премълчите и няма да споделите на половинката си.

Това единствено ще доведе до по-голямо безпокойство за вас. Въпреки тази седмица да не е най-подходяща за важни разговори с половинката ви, обмислете след това кога да изчистите различията в нагласите ви.

ТЕЛЕЦ

По отношение на любовта разочаровани ще се почувстват и Телците, особено ако очаквате някаква подкрепа от страна на половинката си. Възможно е той или тя да не приветства вашите стремежи. Това ще ви обърка и накара да се замислите дали да не се откажете. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците ще трябва да бъдат изключително внимателни по отношение на любовта и приятелския си кръг. Възможно е да се появи някой, който да се опита да наруши хармонията между вас и половинката. Не се поддавайте на манипулации. Случката може да ви накара да се отдръпнете от това приятелство в името на любовта.

РАК

Някакви служебни недоразумения е възможно да препречат пътя на Раците. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? За съжаление той или тя може да демонстрират, че не са съгласни с вашата позиция. Също така може да останете с усещането, че половинката ви не помага в домашните задължения.

ЛЪВ

Обвързаните Лъвове може да останат сексуално неудовлетворени пре тази седмица. Вероятно вие и половинката ви имате неразрешени проблеми или премълчани желания. Вместо да се затваряте в себе си и да поставяте граници, проявете повече смелост и разговаряйте открито. Нека вашата половинка разбере чувствата и желанията ви, ако в някакъв момент сте били наранени от него или нея.

ДЕВА

Някакъв проблем може да доведе до подкопаване на взаимоотношенията с половинката. Вероятно има неразрешени казуси, които сте отлагали до този момент. Няма да може да продължите и да се преструвате, че всичко е наред. Първата стъпка, която трябва да направите е желанието да промените ситуацията, след това да положите повече усилия, за да върнете хармонията помежду ви.

ВЕЗНИ

За обвързаните представители на зодията, взаимоотношенията с любимия човек ще приличат по-скоро на боксов ринг. Ще има борба за власт помежду ви. Нито един от двама ви не желае да се откаже от контрола върху връзката. Поради това, може да прибегнете до ултиматуми, манипулативни тактики. Но всичко това няма да доведе до благополучие за връзката ви в дългосрочен план.

СКОРПИОН

Финансови проблеми може да навредят на вашия любовен живот. Може би сте искали да изненадате половинката си с екстравагантен подарък, за да демонстрирате вашата обич. Напомнете на половинката си, че парите и любовта са две различни теми и запазете уважението един към друг.

СТРЕЛЕЦ

Око сте обвързани, ще имате усещането, че половинката ви се опитва да използва секса и парите като някакъв вид оръжие. В случай, че има ситуация, която ви кара да се чувствате използвани или манипулирани, не забравяйте да говорите за себе си, за чувствата и усещанията си. Ако вие сте тези, които се опитвате да купите нечия любов, помислете отново. Това не е любов, а контрол.

КОЗИРОГ

Обвързаните Козирози и техните половинки ще искат да обсъдят важни теми. Може би има някаква дълбока тайна между вас и смятате, че ако я разкриете това ще застраши стабилността на връзката ви. Възможно е да имате страхове относно вашето общо бъдеще и чувствата на половинката към вас. Отложете важните разговори тази седмица, но не нарушавайте комуникацията помежду ви.

ВОДОЛЕЙ

От тази седмица Меркурий ще заема ретроградна позиция във вашия сектор на любовта и така ще се задържи до 3 май. В резултат на това, за вас и половинката ви има вероятност да преминете през няколко премеждия. Без значение дали проблемът е лесен или по-труден за разрешаване, ще ви бъде трудно да постигнете съгласие. Моментът не е подходящ за начинания свързани с недвижимо имущество, подписване на договори. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би ще обсъдите варианта за нещо по-сериозно, като съвместно съжителство.

РИБИ

Сега, когато Венера е ретроградна в знака Риби, е време да излезете от това състояние и да поемете сериозно в ръцете си любовния ви живот. Спрете мечтите и погледнете реално всички проблеми. Ако продължавате да ги неглижирате, връзката ви може да се разпадне. За щастие ще бъдете в състояние да се справите със ситуацията.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme