Тези амулети дават свръхсили на жените! Носете ги с вас

zeni-amuleti_resized_resized

Фигурките на животни са се приемали с особена почит от хората още в древни времена. Предците ни са вярвали, че те не просто олицетворяват външния вид на даден представител на животинския свят, но и носят неговите качества. Затова ги поставяли в домовете си или ги носели със себе си като амулети.

Сред най-предпочитаните талисмани е лъвът, символ на силата, красотата, борбения дух и смелостта. Талисманът с форма на елен пък се приема като магическо средство за привличане на пари. Жабата е символ на богатството, вътрешната красота и плодовитостта.

Разбира се, има още много други животни, чийто образ се използва при направата на амулети. Някои от тях са изключително подходящи за жени, тъй като носят успехи, към каквито се целят именно представителките на нежния пол.

1. Пеперуда

Пеперудата символизира красотата, женствеността и свободата. Фигурките, които пресъздават нейния образ, носят късмет на дамите, които искат да повдигнат самочувствието си и да привлекат вниманието на противоположния пол.

2. Антилопа

Това изящно животно въплъщава качества като грациозност, красота и величественост. Фигурката на антилопа се препоръчва на дамите, които се занимават с балет, танци или някакво друго изкуство, изискващо пластичност, очарователност и великолепие.

3. Кон

Статуетка, изобразяваща кон, се препоръчва на дамите, които са срамежливи, плахи и неуверени. Смята се, че той ще им донесе сила, воля, смелост и ловкост да изразят позициите си и да ги отстояват.

4. Котка

Талисманът във вид на котка отново вдъхва самоувереност на дамите. Той обаче спомага и за тяхното по-бързо задомяване, тъй като писаните се възприемат като символ на домашен уют.

5. Костенурка

Фигурките на костенурка са отличен талисман за лекомислените, избухливи и опърничави дами, които вземат необмислени решения, а после съжаляват за тях. Това животно ще ги дари с мъдрост, спокойствие и хармония. Ще им помогне по-бързо да пораснат и улегнат.

6. Щъркелът

Щъркелът е божествена птица, която се свързва с появата на новия живот и семейния уют. Картинките и фигурките, изобразяващи пернатото животно, ще донесат успех на жените, които желаят да открият съпруг и по-бързо да станат майки.

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme